ZALOGUJ SIĘ

Praca dom na sprzedaż. Napisz krótkie ogłoszenie.

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Cześć,

Bardzo proszę o sprawdzenie mojej krótkiej pracy. Zależało mi na opisie bezosobowym. Pisze tutaj bo nie mam 100pkt. Reputacji. Proszę o wyrozumiałość.

House for sell!

I want sell my big house. It's 70 square meters. There are 3 rooms and a bathroom.
There are blinds on windows. There's no terrace but there is a big attic. Next to the house is a big beautiful garden with many flowers.

If you interested of buy this house please call me: 111111111
M
Maciek_M
Maciek_M - Ten tekst nie jest dostępny w tekstach bo ja głupi zaznaczylem widoczność tylko dla mnie i nauczyciela. Dopiero zaczynam poznawać serwis etutor. Bardzo proszę o sprawdzenie tekstu. Dla Was znających dobrze angielski to 5 minut a mi bardzo pomoże. - 12 lat temu
DAD - No dobra... tylko w końcu edytuj tekst i zaznacz na PUBLICZNE, bo nadal go nie ma. - 12 lat temu
Maciek_M - Podpowiem, 4 strona :). Wielkie dzięki. - 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Przecież żeby zamieścić tekst w ćwiczeniu, nie musisz mieć 100 punktów reputacji. Jestem tu krótko, ale wiem, że to nie jest dział na tego typu pytania. Szanuj innych użytkowników i dodawaj teksty tak jak reszta. Pozdrawiam.
V
voio
DAD - Na wysyłanie prywatnych tekstów trzeba mieć 100 pkt.

Zebranie odpowiedniej liczby punktów reputacji daje dostęp do dodatkowych funkcji, poza zwykłym zadawaniem pytań i udzielaniem odpowiedzi:

15 punktów - możliwość głosowania na plus na pytania i odpowiedzi innych użytkowników
100 punktów - możliwość głosowania na minus na pytania i odpowiedzi innych użytkowników
100 punktów - załączanie plików do pytań i odpowiedzi
100 punktów - przesyłanie tekstów i nagrań do sprawdzenia
- 12 lat temu
voio - Ten tekst jest do napisania w jednej z lekcji na poziomie A1. Jeśli się go napisze, to wyświetli się w dziale z tekstami do sprawdzenia. Punkty, które podesłałeś DAD, dotyczą tekstów prywatnych, które sobie gdzieś tam napisałeś dla rozrywki i chcesz, żeby ktoś je sprawdził. Przynajmniej ja to tak rozumiem (: - 12 lat temu
DAD - Rzeczywiście masz rację, jeśli to tekst z lekcji. Nie skojarzyłem. W takiej sytuacji ilość reputacji nie ma żadnego znaczenia.

( Minus jaki otrzymałeś nie jest ode mnie )
- 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.