Czy będzie dostępny francuski na poziomie C1-C2?

2 miesiące temuostatnia aktywność: 3 tygodnie temu
Dzień dobry,
czy zapowiada się kurs francuskiego na C1-C2, i jeśli tak, to kiedy?
D
daolk

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

ja również czekam z utęsknieniem
M
Mielechowicz
jblaszczyk2 - Też jestem zainteresowany :) - 2 miesiące temu

Uprzejmie informujemy, że niebawem w kursie do nauki języka francuskiego zostanie dodany poziom C. :)
MyroslavaRozbytska18
Pracownik eTutor
lechatgris - I słownik też zostanie rozbudowany? Często chcę dodać nowe słówka, np. z filmików na Youtube lub uproszczonych książek po francusku, a tych słówek nie ma. Wiem, że można dodać własne elementy, ale zależy mi na dźwięku, chciałabym też więcej zdań przykładowych z dźwiękiem.

I to nie jest tak, że mam kontakt z treściami powyżej B2, wciąż brakuje w słowniku wielu podstawowych słówek, które np. Duolingo wprowadza na B1 (a Duolingo ma raczej obniżony poziom, więc to raczej słówka z poziomu A2 są).
- 3 tygodnie temu
lechatgris - Ale tak w ogóle: to świetna wiadomość, że będzie poziom C. :) - 3 tygodnie temu
MyroslavaRozbytska18 - Bardzo dziękujemy za podzielenie się sugestią - została ona przekazana do odpowiednich osób w naszym zespole. Pomylimy się nad Twoją propozycja. :) - 3 tygodnie temu
lechatgris - To świetnie, dziękuję! Pytałam w innym miejscu, do kiedy będzie można kupić Travel English oraz Business English w abonamencie (tj. za pomocą jednorazowej zapłaty). Jeśli byłaby to atrakcyjna finansowo opcja lifetime, też byłam zainteresowana. W każdym razie nie chciałabym przegapić ostatniego momentu, więc bardzo proszę o odpowiedź. - 3 tygodnie temu
marta.kopa - Dziękujemy za zainteresowanie. Na ten moment nie planujemy opcji lifetime dla tych kursów, ani przejścia na subskrypcję. Oczywiście będziemy dawać znać naszym użytkownikom, jeśli sytuacja ulegnie zmianie. - 3 tygodnie temu
lechatgris - 'Niebawem te kursy nie będą dostępne w ogólnej sprzedaży, więc przewidujemy oferty specjalne dla naszych użytkowników.' – w innym wątku przeczytałam taką odpowiedź pracownika eTutor? - 3 tygodnie temu
MyroslavaRozbytska18 - Chcemy poinformować, że udostępnimy specjalną ofertę na wyżej wspomniane kursu, ale ona nie będzie dotyczyć dostępu na zawsze. Bardzo prosimy o cierpliwość - więcej informacji przekażemy później. - 3 tygodnie temu