ZALOGUJ SIĘ

czy jeśli chodzi o człowieka moge napisać to samo czy trzeba to zmienić ?

13 lat temuostatnia aktywność: 13 lat temu
S
sarsed12
K4M17 - Rozumiem, że jesteś tu nowy/nowa - jednak jeśli chcesz by ktoś poświęcił swój czas na odpowiedź, też włóż odrobinę wysiłku i sformułuj pytanie tak by było ono zrozumiałe nie tylko dla Ciebie. To jednak forum językowe, nie EZO tv ;/ Sorki, za uszczypliwość! Naprawdę jest tu wiele osób mogących (i chcących) pomóc - tak sformułowanym pytaniem nie dajesz im na to szansy. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
DAD - ...az musiałem sprawdzić co to jest te EZO TV :D

Jak wyskoczył Wróżbita Maciej to wszystko stało się jasne :p
- 13 lat temu
quantum137 - EZO tv banda naciągaczy, jak ludzie mogą w takie rzeczy wierzyć? - 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Zbiła mi się kryształowa kula więc by móc odpowiedzieć na pytanie musi być ono zadane w taki sposób by było wiadomo o co chodzi...
quantum137
DAD - Ja uwazam ze się kula się nie sprawdza. Wolę fusy z kawy. Tylko problem w tym, że pije kawę rozpuszczalną :p - 13 lat temu
K4M17 - Przesadzacie Panowie! Z tyloma punktami reputacji i stażem powinniście już łączyć się z ludźmi telepatycznie a nie sięgać do fusów czy szklanych kul ;P - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
quantum137 - Telepatia - dobre :-) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
jerzy_pozoga - hej knorwid- a masz PLUSA ! za te telepatie, podoba mi się, he he
---------------------------------
A sarsed12 powinien w kolejnej odpowiedzi napisać o co mu chodzi ponieważ trudno się domysleć, niestety.
- 13 lat temu

Nie do końca wiem co masz na myśli. Tam musisz w odpowiednie mniejsca wpisac "he, she, it" etc... w zaleznosci od tego o kim jest to zdanie.
DAD