ZALOGUJ SIĘ

Etutor premium rozgadaAI nowa funkcja

6 miesięcy temuostatnia aktywność: 5 miesięcy temu
Czy ktoś z was korzystał z tej nowej funkcji? Czy jest warte zakupu?
F
fil.kacz91

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

Tak ja mam wykupiony dostęp
basiaorzech

I jak oceniasz?
F
fil.kacz91
basiaorzech - Trochę się zawiodłam.... najbardziej zależało mi na szybkim dostępie do panelu z konwersacją (nie chat w formie pisania a raczej rozmowy).
Buddy chat - to czat do pisania, brak funkcji głosowej, tak samo Wizard,
Nauczycielka AI dostępna jest po wykonaniu kilku lekcji i raczej na zasadzie powtórek z danych tematów i ma formę, która nie za bardzo przypadła mi do gustu- brak zapisu tego co mówię, brak podpowiedzi jak lepiej sformułować zdanie, brak korekty błędów. Jedynie na koniec rozmowy podsumowanie dialogu
- 6 miesięcy temu
Shay - Bardzo dziękuje za informacje! W takim razie ta opcja nie będzie dla mnie. - 6 miesięcy temu

Ja mam problem z zakupem, pojawia się "The offer is no longer valid", niestety support nie odpowiada na maila
hotaru85
aleksandra.rosiek - @hotaru85 przepraszamy za utrudnienia, faktycznie u niektórych Użytkowników pojawił się problem techniczny podczas próby realizacji zakupu. Na ten moment oferta specjalna nie jest już niestety dostępna. - 5 miesięcy temu

Dla zawiedzionych.
Możecie zrezygnować do 14 dni.
Cytat z https://www.etutor.pl/offers/premium-yearly-december-2025
"Tak, możesz zrezygnować z Premium w ciągu 14 dni od zakupu i otrzymać pełny zwrot. Wystarczy napisać do nas na adres: [...]@etutor.pl, podając imię i nazwisko, swój login w eTutorze oraz datę zakupu. "

ps. Może jednak doczekamy się tego o czym myśleliśmy.
M
marzim