ZALOGUJ SIĘ

Słowniki Diki (angielski i niemiecki) nie działają

7 miesięcy temuostatnia aktywność: 7 miesięcy temu
Czy tylko u mnie aplikacje Diki (słownik angielski oraz słownik niemiecki) nie działają? Czy to kontynuacja problemów technicznych?

Obie aplikacje nie działają od wczorajszego popołudnia. Nie jest to bardzo uciążliwe, gdyż mogę używać słownika bezpośrednio w aplikacji Etutor, ale brakuje mi historii wyszukiwania.
L
lechatgris

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

U mnie słowniki śmigają bez problemów zarówno na kompie jak i telefonie
M
Malwa90
lechatgris - U mnie cały czas pojawia się komunikat "Ups... coś poszło nie tak" – ten sam, który pojawiał się wcześniej, gdy nie działała aplikacja Etutor. - 7 miesięcy temu
Malwa90 - Mhm to dziwne. A może spróbuj jeszcze raz się zalogować

Odnoszę wrażenie, że wszystko w aplikacji etutor już działa jak należy, nawet już nie trzeba potwierdzać człowieczeństwa :)
- 7 miesięcy temu zmieniany: 7 miesięcy temu
lechatgris - Nie mogę nic zrobić, bo tylko pojawia się ten komunikat. Wyczyszczenie danych z aplikacji też nie pomogło. Myślałam o odinstalowaniu i zainstalowaniu na nowo aplikacji, ale pomyślałam, że poczekam, bo może to kontynuacja poprzednich problemów technicznych i wkrótce wszystko samo wróci do normy... - 7 miesięcy temu
Malwa90 - Rozumiem, że tylko na aplikacji ci nie działa, a sprawdzałaś w przeglądarce? - 7 miesięcy temu zmieniany: 7 miesięcy temu
lechatgris - W przeglądarce to samo. Gdy tylko się zaloguję, od razu pojawia się strona błędu. - 7 miesięcy temu

Opisany kłopot został przekazany do działu IT, który już go naprawił. Przepraszamy za niedogodności. Jeśli sytuacja się powtórzy, prosimy o kontakt na [...]@etutor.pl - postaramy się pomóc.
aleksandra.rosiek
Pracownik eTutor
lechatgris - Niestety, nic się nie zmieniło. Wciąż pojawia się ten sam komunikat i słowników nie da się używać. Czy odinstalowanie i zainstalowanie na nowo obu aplikacji coś pomoże? - 7 miesięcy temu
aleksandra.rosiek - Aby móc dokładniej przyjrzeć się sytuacji i sprawniej pomóc, zachęcam do kontaktu z nami pod adresem [...]@etutor.pl – tam będziemy mogli przeanalizować sprawę szczegółowo.

Jeśli to możliwe, proszę również spróbować skorzystać z innej sieci internetowej (np. innego Wi-Fi lub danych komórkowych) - najlepiej takiej, z której na co dzień nie korzystasz. Pozwoli nam to wykluczyć ewentualne problemy z bieżącym połączeniem. Z góry dziękujemy i przepraszamy za utrudnienia.
- 7 miesięcy temu zmieniany: 7 miesięcy temu