L | lechatgris |
M | Malwa90 |
|
lechatgris - U mnie cały czas pojawia się komunikat "Ups... coś poszło nie tak" – ten sam, który pojawiał się wcześniej, gdy nie działała aplikacja Etutor.
-
7 miesięcy temu
|
|
|
Malwa90 - Mhm to dziwne. A może spróbuj jeszcze raz się zalogować
Odnoszę wrażenie, że wszystko w aplikacji etutor już działa jak należy, nawet już nie trzeba potwierdzać człowieczeństwa :) - 7 miesięcy temu zmieniany: 7 miesięcy temu |
+1 |
|
lechatgris - Nie mogę nic zrobić, bo tylko pojawia się ten komunikat. Wyczyszczenie danych z aplikacji też nie pomogło. Myślałam o odinstalowaniu i zainstalowaniu na nowo aplikacji, ale pomyślałam, że poczekam, bo może to kontynuacja poprzednich problemów technicznych i wkrótce wszystko samo wróci do normy...
-
7 miesięcy temu
|
|
|
Malwa90 - Rozumiem, że tylko na aplikacji ci nie działa, a sprawdzałaś w przeglądarce?
-
7 miesięcy temu
zmieniany: 7 miesięcy temu
|
+1 |
|
lechatgris - W przeglądarce to samo. Gdy tylko się zaloguję, od razu pojawia się strona błędu.
-
7 miesięcy temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
| aleksandra.rosiek Pracownik eTutor |
|
lechatgris - Niestety, nic się nie zmieniło. Wciąż pojawia się ten sam komunikat i słowników nie da się używać. Czy odinstalowanie i zainstalowanie na nowo obu aplikacji coś pomoże?
-
7 miesięcy temu
|
|
|
Jeśli to możliwe, proszę również spróbować skorzystać z innej sieci internetowej (np. innego Wi-Fi lub danych komórkowych) - najlepiej takiej, z której na co dzień nie korzystasz. Pozwoli nam to wykluczyć ewentualne problemy z bieżącym połączeniem. Z góry dziękujemy i przepraszamy za utrudnienia. - 7 miesięcy temu zmieniany: 7 miesięcy temu |
|
Czy znacie inny słownik online działający podobnie do powtórek eTutora?
Zgłaszanie sugestii dot. słownika Diki hiszpański w wersji beta
Czym sie rozni DIKI ANGIELSKI od eTutor angielski ???
"Jakie jest Pani nazwisko" = "Your name madam?" Dlaczego tak, skoro "name" to "imię"?
nauka na telefonie - możliwości, instalacja...