ZALOGUJ SIĘ

Rangi / poziomy / oznaczenia

zmodyfikowany: 13 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Pamiętam jak dość szybko na etutorze zostałem profesorem (miłe, lecz niezasłużone), na forum do dziś czytam pytania dot. obsługi serwisu od doktorów i profesorów, stąd moja nieśmiała propozycja zmiany rang.

Guru, CzarodziejJęz., Prof., Dr, Naukowiec, Zdobywca, Podróżnik, Adept, PoszukiwaczWiedzy, Nowy.
Obecnie to : 300 / 200 / 120 / 075 / 050 / 025 / 10 / 05 / 02 / 0
Propozycja : 300 / 200 / 150 / 100 / 075 / 050 / 25 / 10 / 05 / 0
Hard-core ;) 500 / 400 / 300 / 200 / 150 / 100 / 75 / 25 / 10 / 0

Oczywiście sugestię potraktujcie jako oddech od tych poważniejszych propozycji, wszak nie ma ona bezpośredniego związku z nauką, ale wiem, że niektórym (tym z dłuższym stażem) podkręcenie warunków dot. rywalizacji pomaga ;) A mnie tytuł doktorski (w wersji hard-core'owej) w zupełności by zadowalał ;))
P.S.) Czy ktoś pamięta Fraglesy? Może zmiana nazwy jakiegoś poziomu na: Wiedźma Ple-Ple ;)))
K4M17

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Kto głosował

Odpowiedzi: 5

DAD

o proszę:) nie zauwazylam ze ktos juz mial taki pomysl... nie rozumiem tylko czemu tak malo osob zaglosowalo na plus :/
chinyere
quantum137 - Ranga oparta na czasie spędzonym w serwisie jest złym pomysłem bo osoba początkująca z minimalną wiedzą może osiągnąć maksymalny poziom, więc czym on jest? - 13 lat temu
K4M17 - ZGADZAM się w zupełności, na szczęście są punkty reputacji ;) - 13 lat temu
quantum137 - Mają coś nowego w przygptowaniu odnośnie niektórych statystyk.
Czasami warto nazywać rzeczy po imieniu, zobaczymy jak wyjdzie w praniu:)
- 13 lat temu
slawek4 - Rangi i reputacja są zupełnie zbędne według mnie. Ja jestem tutaj aby uczyć się języka angielskiego. - 13 lat temu
quantum137 - Mogą być mobilizujące ale nie powinny wprowadzać w błąd (sugerując coś innego). - 13 lat temu

jak zwykle odpowiedz wyskakuje gdzies w srodku :/ czy ja cos zle robie???? :D
chinyere
K4M17 - nie, nie robisz, ale nie powielaj wpisow ;) Po prostu sortowanie jest domyslnie po aktywnosci, a nie po najstarszych - zauwaz ze mozesz to sortowac. Juz ktos pisal by sortowanie domyslnie bylo ustawione wlasnie od najstarszych do najnowszych wpisow, ale poki co 'głucho' ;) - 13 lat temu

Dziękujemy za zgłoszenie. Pracujemy nad ulepszeniem systemu rangowania i reputacji, więc możecie się spodziewać zmian w nadchodzącym czasie :) Pozdrawiamy :)
japonskiwachlarz
Ewelina79 - I kiedy te zmiany? :) Moim zdaniem rangi powinny być takim jakby motywatorem, ja już osiągnęłam najwyższą rangę ponieważ teraz mam czas na naukę więc wykorzystuję to na maksa, ale nie czuję się żadnym Guru :) i daleko mi do takiego poziomu. - 12 lat temu

Zmieniliśmy nazwy rang, które mogły być mylące. Zwiększyliśmy też nieco wymagania dla najwyższych rang.
pako
Pracownik eTutor
K4M17 - Super! Trochę jednak do pozostałych nie pasuje teraz Czarodziej Językowy :/ Pasjonat, miłośnik, hobbysta, wielbiciel, zapaleniec, maniak ... (?) Tylko nie zmieńcie "fanatyka", którym teraz jestem na "oszołoma" ;))
Pozdrowienia!
- 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu