![]() | K4M17 |
![]() | DAD |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | chinyere |
quantum137 - Ranga oparta na czasie spędzonym w serwisie jest złym pomysłem bo osoba początkująca z minimalną wiedzą może osiągnąć maksymalny poziom, więc czym on jest?
-
13 lat temu
|
+2 |
quantum137 - Mają coś nowego w przygptowaniu odnośnie niektórych statystyk.
Czasami warto nazywać rzeczy po imieniu, zobaczymy jak wyjdzie w praniu:) - 13 lat temu |
|
slawek4 - Rangi i reputacja są zupełnie zbędne według mnie. Ja jestem tutaj aby uczyć się języka angielskiego.
-
13 lat temu
|
+1 |
quantum137 - Mogą być mobilizujące ale nie powinny wprowadzać w błąd (sugerując coś innego).
-
13 lat temu
|
|
![]() | chinyere |
K4M17 - nie, nie robisz, ale nie powielaj wpisow ;) Po prostu sortowanie jest domyslnie po aktywnosci, a nie po najstarszych - zauwaz ze mozesz to sortowac. Juz ktos pisal by sortowanie domyslnie bylo ustawione wlasnie od najstarszych do najnowszych wpisow, ale poki co 'głucho' ;)
-
13 lat temu
|
+3 |
![]() | japonskiwachlarz |
Ewelina79 - I kiedy te zmiany? :) Moim zdaniem rangi powinny być takim jakby motywatorem, ja już osiągnęłam najwyższą rangę ponieważ teraz mam czas na naukę więc wykorzystuję to na maksa, ale nie czuję się żadnym Guru :) i daleko mi do takiego poziomu.
-
12 lat temu
|
|
pako Pracownik eTutor |
K4M17 - Super! Trochę jednak do pozostałych nie pasuje teraz Czarodziej Językowy :/ Pasjonat, miłośnik, hobbysta, wielbiciel, zapaleniec, maniak ... (?) Tylko nie zmieńcie "fanatyka", którym teraz jestem na "oszołoma" ;))
Pozdrowienia! - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu |
+4 |