ZALOGUJ SIĘ

Trudne elementy, problem z iloscia slowek

2 miesiące temuostatnia aktywność: miesiąc temu
Witam, mam problem. Kiedy wchodzę w powtórki specjalne, pod pozycja „trudne elementy angielskie” widnieje cały czas ta sama liczba słówek (148). Kiedy wchodzę w nie i klikam „tłumaczenie na angielski”, jest ich do powtórzenia 95. Kiedy klikam „tłumaczenie z angielskiego” jest ich do powtórzenia 148. Kiedy wchodzę w „trudne elementy” (odnośnik z młoteczkiem) i widzę zakładkę „wszystkie trudne elementy w powtórkach”, naliczyłem ich tam około 400. W czym jest problem? Dlaczego ta liczba się nie zmienia mimo uczenia się nowych słówek przy których zaznaczam „źle” lub „średnio”? Te powtórki są dla mnie ważne gdyż codziennie w zwykłych powtórkach dostaje tylko około 30 słówek na dzień a to bardzo mało. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź, pozdrawiam
E
ETUTOR-582448330

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Widzimy, że napisałeś do nas wiadomość, która dotyczy poruszonej przez Ciebie kwestii. Po jej weryfikacji udzielimy Ci odpowiedź mailowo.
MyroslavaRozbytska18
Pracownik eTutor
ETUTOR-582448330 - Czy dostanę odpowiedź? - 2 miesiące temu
MyroslavaRozbytska18 - Ze względu na dużą liczbę zgłoszeń czas oczekiwania na odpowiedź jest wydłużony - przepraszamy. - miesiąc temu
ETUTOR-582448330 - Rozumiem, czekam już kolejny tydzień i nie ukrywam że byłbym wdzięczny za odpowiedź :) Pozdrawiam - miesiąc temu
adrianna.wu - Przepraszamy za opóźnienie w odpowiedzi oraz brak aktualizacji w wątku.
Zgłoszenie zostało niezwłocznie przekazane do zespołu IT. Jednak niestety nie udało nam się go odtworzyć po naszej stronie. Dlatego 11 sierpnia zwróciliśmy się z prośbą o przesłanie zrzutów ekranu, które pomogłyby nam lepiej zrozumieć sytuację.
Jeszcze raz przepraszamy za brak informacji po naszej stronie i dziękujemy za cierpliwość. Jak tylko otrzymamy screeny, wrócimy z odpowiedzią tak szybko, jak to możliwe.
- miesiąc temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.