ZALOGUJ SIĘ

Rozdzielenie powtórek z dwóch kursów

przedwczorajostatnia aktywność: przedwczoraj
Skończył mi się dostęp do nauki języka angielskiego, ale zostały powtórki.
Rozpoczęłam teraz nowy kurs Travel English.
Chciałabym te dotychczasowe powtórki wyłączyć i powtarzać tylko słówka z Travel English.
Nie chciałabym jednak tych "starych" powtórek usuwać, ponieważ chcę do nich wrócić i kontynuować naukę j. ang po zakończeniu Travel English.
Ogólnie chodzi mi o rozdzielenie powtórek z dwóch kursów, które w każdej chwili mogę włączyć/wyłączyć. W jaki sposób mogę to zrobić?
M
mmikolajczyk13

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Jak wejdziesz w "Słówka" i zakładkę "Twoje słówka", to tam powinny być listy słówek zatytułowane "Moje słówka angielskie". Z prawej strony każdej listy są trzy kropki, po kliknięciu w nie możesz wybrać "Wyłącz z powtórek". To działanie nie usuwa elementów z systemu powtórek.
Nie jestem pewny czy na te listy trafiają wszystkie elementy dodane z lekcji (w hiszpańskim na pewno nie), ale przynajmniej część da się w ten sposób wyłączyć z powtórek. Te listy mają dodawane przez system numerki, więc im starsze tym niższy numerek.
Być może to pomoże.
darkobo

Dzięki za odp. Niestety to już próbowałam. Dziwne jest to że powtórek mam 920, a na liście twoje słówka 212. Po wyłączeniu listy twoje słówka pozostaje 880 powtórek. Skomplikowana matematyka... Niby można skorzystać z powtórek specjalnych ale tam trzeba dodać wszystkie listy, których widzę u siebie ponad 200. Nie wiedziałam że klikając dodawanie słówka do powtórek tworzy się milion list. Czy ten problem da się w ogóle jakoś rozwiązać??
M
mmikolajczyk13