H | hiszpanski1972 |
D | ddziwisz |
hiszpanski1972 - Dziękuję Ci bardzo :-)
Jednak na drugą część pytania na tej stronie odpowiedzi nie znalazłem. Pozdrawiam - 6 miesięcy temu zmieniany: 6 miesięcy temu |
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
eliza.k Pracownik eTutor |
hiszpanski1972 - Elizo, przy okazji... coś się ostatnio stało takiego, że BAAARDZO DŁUUUGO ładują się strony. Nie wiem, jak to wygląda u innych kursantów. Jednak raczej nie jest to problem po mojej stronie (mam szybki internet i nowy komputer z dużym RAM-em).
Jest to spora uciążliwość. Chciałbym wykupić kontynuację, bo już mi się kończy okres darmowy, ale przy takim tempie ładowania stron nie wiem, czy nie zrezygnuję, bo zbyt dużo zaczyna mi to zabierać czasu. Pozdrawiam - 6 miesięcy temu |
0 |
hiszpanski1972 - Dziękuję, Elizo.
Problem został poprawiony. Wykupiłem kontynuację. Mam kolejne pytanie językowe: jaka jest różnica między "cada dia" a "todos los dias"? Czy są jakieś reguły, kiedy używamy tego, a kiedy drugiego sformułowania? - 5 miesięcy temu |
|
eliza.k Pracownik eTutor |
hiszpanski1972 - Bardzo Ci dziękuję, Elizo, za obszerną odpowiedź!
Przy okazji znów zgłaszam pewne spowolnienie otwierania stron kursu - na razie tylko nieznaczne, ale już zauważalne. W razie czego będę powiadamiał. Pozdrawiam, Tomasz - 5 miesięcy temu |
|
![]() |
|
hiszpanski1972 - Dziękuję, Adrianno,
napiszę tam. Bo znowu strasznie wolno chodzi cały system :-( Pozdrawiam Tomasz - 5 miesięcy temu |
|