M | marlenaseoul |
![]() | K4M17 |
marlenaseoul - Wybacz, ale to forum jest tak nieintuicyjne, że nie potrafiłam znaleźć.
Czy ja wiem? Mnie się wydaje, że rosyjski powoli rośnie w siłę jeśli chodzi o popularność. No ale wiem, chciałabym ale mogę sobie chcieć, bo wszystko zależy od tych na górze. Ale myślę, ze oprócz mega popularnych języków, warto poszerzyć ofertę o te mniej popularne, bo przez to, że są mniej popularne w sieci sa braki wartościowych stron, kursów i tym podobnych. Toż to taka nisza, które warto wypełnić ;) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
K4M17 - Nie muszę niczego wybaczać ;)) Po prostu pamiętam, że już o tym kiedyś było. I zgadzam się, że wartościowych stron niewiele; jednak trzeba w to wlozyc duze pieniądze a z projektu niszowego niewiele sie ich wyjmie ;) Chyba, że etutor postara się o jakieś dofinansowanie z Unii w ramach odpowiedniego projektu ;) Lecz do pisania wniosków też trzeba kogoś zatrudnić i mu zapłacić. Powodzenia z angielskim!
-
13 lat temu
|
+3 |
esterka - Wklejam link do wątku, w którym jest mowa o niemieckim i hiszpańskim. Był chyba jeszcze jeden wątek, ale nie potrafię go znaleźć. O ile sobie przypominam, był to raczej nasz "koncert życzeń" bez obietnic kogoś z eT.
https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/50462-Niemiecki_.html/0#unread - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+3 |
marlenaseoul - Dzięki za link. Szkoda, że nikt jeszcze nie obiecał spełnić koncertu życzeń. Biorę się za czytanie ;]
-
13 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | K4M17 |
M | muszka400 |
japonskiwachlarz - W chwili obecnej, niestety, nie ma planów związanych z utworzeniem kursu rosyjskiego. Niestety, w najbliższym roku na pewno taki kurs się nie pojawi - a najprawdopodobniej w grę wchodzi jeszcze dłuższy okres czasu.
Przepraszam i pozdrawiam serdecznie w imieniu zespołu. - 12 lat temu |
|
![]() | japonskiwachlarz |
M | marlenaseoul |
![]() | dawidturek |