ZALOGUJ SIĘ

Problem ze slownikiem DIKI Pomocy :)

13 lat temuostatnia aktywność: 13 lat temu
Witam wszystkich :)

Mam problem od jakiegos czasu mimo ze jestem zalogowana na etutorze nie moge dodawac slowek ze slownika jak to zmienic?
Ventro888
japonskiwachlarz - Czy problem nadal się pojawia? Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :) - 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Kto głosował

Odpowiedzi: 5

Czy pojawia się jakiś komunikat błędu?
pako
Pracownik eTutor

BTW: "543 people learned tego słówka w szkole angielskiego eTutor"
E
energumen
esterka - I właśnie dlatego wszystko rozumiem ;) - 13 lat temu

U mnie też jest ten problem. Na stronie diki.pl nie mogę dodać słowa, a na stronie etutor.pl nie ma problemów.
Nie pojawia się żadna informacja o błędzie. Sprawdzałem problem w przeglądarkach Chrome, IE, Firefox i Chrome tryb Incognito- dalej jest to samo. Konsola błędów javascript nie wykazuje żadnego błędu. ID sesji zostało poprawnie przekazane z serwisu eTutor do Diki, wartość w cookies jest taka sama na obydwu stronach.
Klikając na link "Logowanie" w diki.pl, link nie zmienia swojej wartości na nazwę mojego konta.
W
wirdil
bird - Napisali mi, że trwają jakieś prace techniczne i stąd problem z logowaniem do diki.pl. Może to ma coś wspólnego z linkiem "Buty" (?) na dole strony. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu

Witam,
też mam ten problem, klikam w "zielonego plusika" obok wyrazu i nie da się go wcisnąć. Czy jest to może spowodowane, że mam za duża ilość słów dodana(3990)? Nie ma żadnego komunikatu nic się nie wyświetla.
Pozdrawiam
Orzech
O
orzech18

U mnie pojawia się okienko opisujące jak mam postępować aby zapisać słowo w etutor (4 kroki: zaloguj się, wciśnij plus ...) a jestem zalogowany i słówko nie pojawia się w systemie powtórek.
K
kakarol