Ja tak mam? problem z powracaniem do czytania i wymawiania wyrazów po polsku.
9 miesięcy temuostatnia aktywność: 9 miesięcy temu
Mnie wielki kłopot sprawia czytanie (wymowa) tzw. angielskich wyrazów nawet tak prostych jak bungalow.
Cała nauka dźwięków ucieka. Jeśli macie ten problem. To jak sobie z nim radzicie.
Każdą podpowiedź życzliwie przyjmę.
Mnie wielki kłopot sprawia czytanie (wymowa) tzw. angielskich wyrazów nawet tak prostych jak bungalow.
Cała nauka dźwięków ucieka. Jeśli macie ten problem. To jak sobie z nim radzicie.
Chcąc trenować wymowę, zapraszamy do skorzystania z funkcji "Strony lekcji według typu". Jest ona dostępna w zakładce Lekcje -> Opcje (trzy kropki) -> Strony lekcji według typu. Następnie z rozwijanej listy proszę wybrać typ lekcji "mówienie" a z niebieskich kafelków poziom zaawansowania lub można kliknąć poniższy link - https://www.etutor.pl/lessons/by-type?learningLevel=1&newLessonPageType=SPEAKING
Dziękuję Pani Mirosławo. Z trenera za rzadko korzystam, pogubiłem ostatnio włączanie mikrofonu. jeśli nie utrzymam wymowy ( nauki i memories z nauki, to zagubię dużo własnej pracy).
Ze lekcji według typów korzystam za mało --- dobrze, że Pani zwróciła na tę sprawę uwagę. Zobaczymy w praniu co z tego wyjdzie.
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.