![]() | bontone |
D | donio050 |
dududojo - chyba nieświadomie ale jednak powielasz błąd, jak już napisał quantum 137 słowo "zaskoczenie" pisze się " surprise- bez -ed, sorry.
-
13 lat temu
zmieniany: 13 lat temu
|
0 |
donio050 - Ehh.. No niestety ale poprzez litery, jak raz coś przeleję to potem nie ma odwrotu i każdy myśli że ja to napisałem błędnie. Wiem o tym że nie może być -ed Dla słowa surprise hehe. Miało to być dla innego zdania ale nie dopisałem go więc zapomniałem zmienić tą końcówkę. Każda osoba która wrzuci sobie w Google Translate to zobaczy że to znaczy zdziwiony. No ale to nie o to chodziło w mojej refleksji nad Słowem "Surprise" Sorry za ten błąd.
-
13 lat temu
|
|
donio050 - Po drugie, W momencie publikacji przeze mnie tego komentarza, jeszcze żadnych komentarzy nie widziałem bo ich nie było. :) Małe sprostowanie.
-
13 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | TopMan |
quantum137 - Może jednak sprostuję, że powinno być surprise bo z -ed to przymiotnik.
Oczywiście może też być II i III formą ale nie o to chodzi:) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
0 |
TopMan - He,he, bede z Toba szczery :D
Pytanie chociaz nie wyglada jest dosyc zlozone. Pierwsza jego czesc to: > Zanczenie słowa - czasownik " zaskoczyć" dalej czytamy: > Chodziło by mi o znaczenie być zaskoczonym... Ay caramba ;) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+2 |
quantum137 - Tak, tyle że w takiej sytuacji nie będą poprawne confound, throw etc... :)
Jednak chyba zainteresowany czai bazę, bo nie widzę żadnych uwag, także nie ma co w mojej ocenie drążyć tematu. Pozdro! - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |