yaso |
DAD |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
yaso |
jerzy_pozoga - Nie zapomnij w ustawieniach zminimalizować powtórek abyś potem nie miał dramatu w ilości na dobę.
-
13 lat temu
|
0 |
TopMan |
yaso - Właśnie ten radykalny sposób nie zadziałał. Usunąłem wszystko ręcznie i teraz uczę się poustawiać poprawnie konto i zaczynam naukę - czas najwyższy - mam nadzieję że się uda i tym razem coś się ruszy na poważnie i jakoś uda się nauczyć tego jak dla mnie piekielnego języka :)
Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi. - 13 lat temu |
|
jerzy_pozoga - yaso- napisałeś "piekielnego języka", rzecz w tym iż jest TAM wiele wyrazów wyjątkowych które wymagają zapamiętania. Np. mam zestaw 200 czasowników nieregularnych i powtarzam raz po raz aby nie zapomnieć w następnej lekcji.
Robię ćwiczenia pamięciowe np. wisielec, krzyżówki, itp. Pozdrawiam -jkp - 13 lat temu |
|
yaso - Wiem że są czasowniki nieregularne do zakucia (cała spora lista), jest mnóstwo idiomów których używają ludzie. Ja angielskiego próbuje się nauczyć od paru lat i ciągle bezskutecznie :( wiem że to moja wina bo się nie potrafię zmobilizować i uczyć systematycznie, ale może tym razem się uda - muszę tylko w siebie uwierzyć :)
- 13 lat temu |
|
jerzy_pozoga - cd- yaso, ja dopłaciłem do PREMIUM. A teraz regularnie, co tydzień piszę 2prace +1nagranie. Nauczycielka to wspaniała pomocna encyklopedia w gąszczu English grammar. Polecam.
Pozdrawiam -jkp - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
0 |
japonskiwachlarz |
O | Object |