ZALOGUJ SIĘ

Więcej niż jedno konto - dodatkowy abonament

13 lat temuostatnia aktywność: 7 lat temu
Chciałabym zaproponować pewną funkcję, opcję dla osób, które już posiadają abonament w serwisie etutor.

Część z nas uczy się tutaj angielskiego można powiedzieć rodzinnie - dlaczego więc nie wprowadzić jakiś zniżek związanych właśnie z sytuacją, gdy jedna osoba opłaca np. dwa konta - swoje i swojej żony/dziewczyny/ciotki/brata.

Czy etutor rozważał taką możliwość np. wykupienie 6miesięcznego abonamentu na 2 konta za 178 zł zamiast 198 zł lub wprowadzenie zniżki na abonament do dodatkowego konta zamiast 99 zł za 6 miesięcy 79 zł za 6miesięcy?

Co o tym sądzicie?
SwanDive

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Kto głosował

Odpowiedzi: 10

Już kiedyś proponowałem abonamenty rodzinne. Pomysł był bardzo podobny.
Już nawet na kolei się da i są bilety w stylu "3 osoby jadą w cenie 2", myślę, że była by to bardzo dobra oferta dla rodzin, gdzie mąż i żona chcą się uczyć języka, albo rodzic i dziecko, czy dwójka dzieci. Co do ograniczeń to można np. zrobić to tak, aby dwie osoby z "paczki" mogły się w tym samym czasie logować tylko z tego samego publicznego ip.
R
radmar2
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu

Nad kwestią sposobu ograniczenia należałoby pomyśleć - pomysł z adresem IP jest nieco chybiony - gdyż, jakikolwiek wyjazd jednej z osób powoduje utratę możliwości korzystania z konta.

W moim przypadku abonament opłaca chłopak, który na stałe przebywa poza granicami kraju, ja natomiast jestem w Polsce - a więc nie bylibyśmy w stanie spełnić warunku związanego z tym samym adresem IP.
SwanDive

Mnie abonament "rodzinny" też by zachęcił do sprezentowania komuś z domowników kursu...
Wampirka

W moim przypadku chodzi po prostu o to, że chłopak jest na dosyć dobrym poziomie i w gruncie rzeczy dalszą naukę może realizować przy użyciu ogólnodostępnych materiałów, podcastów, filmów itd.

Mimo tego, sprawdzał serwisy tego typu jak e-tutor - między innymi jeden bardzo popularny projekt. Po przeprowadzeniu swoistego porównania zdecydował, że eTutor bije konkurencje na głowę zintegrowanym słownikiem, różnorodnością materiałów typowo edukacyjnych oraz rozrywkowych, które służą jednak nauce.

Gdyby eTutor wprowadził tego typu opcję o jakiej napisałam, z pewnością wykupiłby dodatkowe konto.
SwanDive

Ja też jestem za!
absolwentka

ja miałem dwa abonamenty, żonie się skończył (ucieszyła się), a ja mój mam dalej
gdyby było trochę taniej to miałbym dwa, a tak ja robię powtórki, a żona ćwiczenia jak np. obrazki
Bilberry

Billbery:
Tak prawdę mówiąc, to etutor często organizuje promocje (w tym i dla obecnych etutorowiczów), w których roczny koszt abonamentu to kilkadziesiąt złotych.
Tak więc najlepiej się rozejrzeć po różnych serwisach typu: groupon.pl, gruper.pl, cityteam.pl itd. i założyć drugie konto. Podsumowując - z etutora można korzystać tanio o ile się o tym pomyśli nie tydzień przed końcem abonamentu, a np. pół roku.
Chociaż pakiet rodzinny jest oczywiście jak najbardziej wskazany.
R
radmar2
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu
Bilberry - Jestem klientem etutora i chyba im powinno zależeć na tym, abym był zadowolonym klientem. Mogliby zaproponować dokupienie drugiego abonamentu w połowie ceny. Mogliby nakłaniać do namawiania znajomych i za takie namówienie dawać np. 3 miesiące za darmo. Mogliby zrobić wiele rzeczy.
Co do gruponów itp. to nie mam na to czasu.
- 13 lat temu

Ja kupiłam dostęp do Etutora na rok za 89 zł na gruponie i zgadam sie z przedmówca za przedł€żenie abonanemtu powinno sie płacic mniej niz normalnie.
D
daga3030
daga3030 - I z tego co mi wiadomo to na gruponie takie promocje pojawiaja sie dość czesto
Tylko jeszcze pytanie do administratora: Czy przy zakupie kursu na gruponie mozna sobie normalnie przedluzyc abonament?
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu

Popieram, czy coś ruszyło się w tym temacie?
futbolowa

I jak tam - rozważał ktoś opcję abonamentów rodzinnych? Mam dwa konta na razie wykupione dla siebie i żony, a córka też się pyta.
P
putman