ZALOGUJ SIĘ

I would like to submit my own work for verification. First - is this possible, second - how should I do that?

13 lat temuostatnia aktywność: 13 lat temu
The text I mean is a 2500 worlds long paper.
Kind Regards, Małgorzata Hanzl
mhanzl

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Witam,

Może Pani zarówno przesłać plik do mnie mailem, jak i umieścić na platformie jako dodatkowy tekst. Jednak proszę pamiętać, że 2500 słów to miesięczny limit, więc może to przysłać Pani na początku nowego okresu rozliczeniowego, lecz wtedy limit zostanie wyczerpany na cały miesiąc. Może Pani też przesyłać tekst po kawałku, tak aby zmieścić się w limicie. O szczegółach napiszę w mailu.

Pozdrawiam
K
k.stencel
mhanzl - Czy istnieje jakaś możliwość uzupełnienia limitu? Obowiązuje mnie deadline na złożenie tego tekstu do druku. W tej chwili też płacę komuś za korektę, być może byłoby to porównywalne.
- 13 lat temu
k.stencel - W mailu napisałam o wszystkich szczegółach. - 13 lat temu

Dzień Dobry Pani Karolino,
Przyznam się że nie umiem odnaleźć wspomnianego maila. Ostatnio bardzo dużo jeżdżę i piszę. Okazało się że mój dotychczasowy proofreader wyjechał na 3 tygodnie i nie skończył sprawdzać opinii, którą powinnam dać do podpisu jutro. Mam nadzieję ze mieszczę się w limicie, jeśli nie to dopłacę. Będą też w domu i będę mieć więcej czasu, więc mam nadzieję nadrobić zaległości. Tekst poniżej lub poproszę o email abym go mogła do Pani przesłać.
Małgorzata Hanzl
mhanzl
k.stencel - Witam, proszę albo wejść na swoją skrzynkę ze swojego profilu i tam w wiadomościach znajdzie Pani mój adres, albo może Pani wejść w mój profil, gdy wejdzie Pani w zadania i tam wysłać do mnie wiadomość (może być z załącznikiem). - 13 lat temu
mhanzl - Już to znalazłam. Sprawdziłam też Pani imię i przepraszam za pomyłkę. Mam nadzieję że udało się to odnaleźć. - 13 lat temu