ZALOGUJ SIĘ

Etutor według mnie wygrywa Yee

2 lata temuostatnia aktywność: 2 lata temu
Wybrałam etutor bo widziałam jego wspaniałe zwiastuny po zatym
Angielski to najbardziej znany język na świecie jego nauka jest przymusowa prawie we wszystkich krajach myślę że za 20 lat polska się rozpadnie i lepiej znać zapasowy język po za tym w etutor że nie wpisujesz tylko w kafelki jest wisielec są krzyżówki i moje ulubione słowotoki są też właśnie motywy jest to wspaniałe miejsce gdzie można się uczyć 5 języków jest też lubiane chyba przez wszystkich forumowiczów forum i w ogóle etutor to najlepsza aplikacja do nauki języków mówią że duolingo ale tam nic nie ma on robi sprawdziany z tego czego nawet się nie uczyłeś dzięki jak ktoś przeczytał moja długa wypowiedź mam nadzieję że starczy wam pamięci RAM na wczytanie mojej wiadomości:)
Supergrupa
piotr.grela - Zgadzam się, im więcej się zna języków tym lepsze jest życie, zarobki, kariera, to ktoś obliczał.
Jedne badania mówią o conajmniej 20% większych zarobków a inne o tym, że każda zainwestowana złotówka w naukę jezyków obcych zwraca się kilkukrotnie.

Nie zgadzam się z tymi 20 latami, już szybciej może być Polska pasem spalonej ziemi radioaktywnej,
mamy bardzo zdolnych i usłużnych USA polityków.
To co zawsze mówię do mojej córki im dalej od Polski tym bezpieczniej.
Ja stary się robię to mi to "lotto"...
- 2 lata temu zmieniany: 2 lata temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Sorry za wszystkie błędy
Supergrupa

Ok masz rację z tą polską to troszemke przwasaezilem
Supergrupa