![]() | spirulinka |
E | efogt |
efogt - Nie wiem czy aż taka dokładna ale napisałam jakie mam wiadomości na ten temat:)Mam nadzieję że są pomocne:)
Pozdrawiam serdecznie:) - 13 lat temu |
+1 |
askawska - Bardzo ładnie, Estero, z małym zastrzeżeniem, że tu raczej należałoby rozpatrywać, z którymi przyimkami łączy się "mail", bo to ono jest tu nadrzędnym elementem w tym, co wyszło z połączenia "air" + "mail".
Co nie podważa pożyteczności Twojego wyczerpującego tłumaczenia, oczywiście. :) - 13 lat temu |
|
askawska - Było bardzo dobrze, teraz jest doskonale. :)
Mam nadzieję, że tym razem Ty nie masz mi za złe wcięcia. :) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
efogt - Nawet tak nie żartuj:)Nie było to żadne wcięcie ale racja. Zapatrzyłam się na pierwszy człon tego dania i kotlet:) Oczywiście że powinnaś się wcinać:)
-
13 lat temu
|
+1 |
efogt - Twój sposób zwracania uwagi jak dla mnie jest bardzo przyjemny i nie widzę w nim nic złego:)Nie chodzi o to żeby nie zwracać uwagi ale o to w jaki sposób się to robi:) Pewnie już zauważyłaś że ja trochę z głową w chmurach, wiecznie rozmarzona:)Żadnych używek nie stosuje(ani kawy ani herbaty....) nie ma się czym "wyprostować":), znaczy nie ma dzięki czemu wrócić na ziemię:)
Pozdrawiam serdecznie:) - 13 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
- 13 lat temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.