T | twh |
T | tlstar |
dhuode - Niekoniecznie tylko zrzuty. Wystarczy zaznaczyć tekst, który nas interesuje i wcisnąć przycisk drukuj (np. używając prawego klawisza myszki, tam się pojawia opcja drukuj). Drukuje się wszystko to, co masz zaznaczone PLUS informacja o numerze lekcji, z której zagadnienie pochodzi. Przetestowane. :))
-
4 lata temu
|
+1 |
tlstar - Ależ to akurat jest też oczywiste. Przynajmniej powinno być oczywiste dla każdego korzystającego z przeglądarek internetowych. Każdy tekst po zaznaczeniu na dowolnej stronie www można sobie wydrukować. Ale dobrze że o tym wspomniałeś.
BTW: i + ode mnie i rozumiem, że to nie ty wyminusowałeś moją (chyba jednak) merytoryczną wskazówkę. A szczerze powiedziawszy to nie wiem co w niej jest nie tak? :-) - 4 lata temu |
0 |
dhuode - @tlstar Ja myślę, że może jednak nie dla każdego jest to oczywiste, z tego też powodu pozwoliłam sobie uzupełnić Twój wpis. Zakładam, że z eTutora korzystają osoby w różnym wieku i o różnym poziomie obycia z komputerem. Gdybym np. wykupiła mojej mamie dostęp do platformy, to z samą obsługą eTutora poradzi sobie bez problemu, ale już "sztuczek" typu zrzut ekranu czy drukowanie z przeglądarki znać nie będzie.
-
4 lata temu
zmieniany: 4 lata temu
|
+1 |
dhuode - Jeszcze odnosząc się do kwestii plusów i minusów, to jeżeli wziąć pod uwagę, że ode mnie dostałeś plusa, minusy musiały być przynajmniej dwa ;))
A tak już zupełnie na poważnie, to nie rozumiem, czym się kierują osoby, które minusują odpowiedzi, szczególnie, jeżeli są na temat i nie zawierają nieprawdziwych informacji. Mnie też nie każdy wpis tutaj się podoba, nie z każdą opinią się zgadzam, ale szanuję prawo każdego do wypowiedzi i co najwyżej mogę nie dać "plusa". - 4 lata temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | piotr.grela |
twh - dokładnie - też mam wrażenie ze ciężko odszukać interesujące tematy gramatyczne.
Dlatego troche podrukowałem na zasadzie kliknięcia "drukuj" na danej stronie ale nie ma to wyglądu, marnuje się dużo papieru i troche zabawy jest zeby tak jeden poziom wydrukować... spisu treści nie ma... Książki pewnie nie wydadzą ale moze zrobią jakąś formę udostępnienia do druku tych materiałów - mi tego najbardzie tu brakuje... czasami juz oczy boją i wolę przejrzeć coś papierowego przy kawie - 4 lata temu |
+7 |