quantum137 |
quantum137 - Heja!
No tak w przytoczonym przykładzie też jest błąd, mama mia! Uzupełniłem odpowiedź :-) Dzięki. - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
efogt - Trzecia forma?:) A nie pierwsza?:) Bo już zgłupiałam. Skoro to jest present perfect to powinno być met, past participle od meet to własnie "met" czyli trzecia forma...Albo ja czegos inie kumam:)
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
+1 |
quantum137 - Ja namieszałem? hehe, tu ciężko coś namieszać ;)
Czasami musisz poczekać kilka minut zanim sprostuje się wątpliwości i błąd w pytaniu, którego nie powinno być...ktoś zauważył błąd i przytacza zdanie 'poprawione' które też jest błędne ech...:) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
TLK - no to teraz wiem po co nad moim biurkiem wiszą tabelki czasów i ich konstrukcji -:)
-
13 lat temu
|
|
quantum137 - Pytający troche jest nieprecyzyjny bo samo napisanie
'meet a nie met' może oznaczac dwie sprawy: [1] meet a nie met. -> mówi że ma byc 'meet' [2] meet a nie met?. -> ma wątpliwości ale nie jest pewny i zgaduj zgadula w której ręce złota kula... - 13 lat temu |
|
efogt - Rafał, ja już nic nie kumam:) Dla mnie w zdaniu jest błąd. Powinno być "met" jest "meet" i tyle. Skoro to Present Perfect to jest bł. A napisałeś że nie ma błędu, nie łapie o co idzie:)
-
13 lat temu
|
+1 |
quantum137 - Gdzie ja napisałem, że nie ma błędu?
Teraz ja nic nie rozumiem! ....................................... ej coś mi tu nie gra... - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
quantum137 - HAHAHA
jejku ale namieszałem, piszę, że nie błąd a poprawiam, no tak tu jest błąd inaczej bym nie poprawił:) ale jaja LMHO - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu |
|
efogt - Zdarza się , nie ma się co przejmować:) Już myślałam że to ze mną cos jest nie tak jak przeczytałam ta Twoją odpowiedź:)Pozdrawiam serdecznie
-
13 lat temu
|
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
E | Elwirka777 |