A  | Angie0 | 
![]()  | quantum137 | 
| 

Angie0              - Kupiłam już fiszki firmy EDGARD tylko, że do niemieckiego i, uwierz mi, jest w nich trochę błędów, których nie  powinno tam być np. zły rodzajnik przy rzeczonwiku. Dlatego też pytam, bo chcę je kupić dla kogoś innego. 
                      Fiszki sama sobie robię, bo (tu się z Tobą zgodzę) szybciej zapamiętuję te wyrazy. Wielkie dzięki za dobre rady :) - 13 lat temu  | 

| 

| 

quantum137              - Błędy w fiszkach... szkoda gadać, więc robią nawet fiszki po łebkach ech...
              -
              13 lat temu

| 

+5  | 

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]()  | piter_c | 
| 

quantum137              - hmm ciekawe...:) 
                      PS. w końcu sie czegoś nowego dowiedziałem;) Przyznam, że nie słyszałem o takich testach. Dzięki:) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu  | 

+4  | 

| 

Angie0              - Nie wiedziałam o tym. Dzięki za ciekawą informacje :)  
                      Moje pytanie (jak osoby wyżej) brzmi, gdzie można zrobić takie testy ? - 13 lat temu  | 

| 

| 

piter_c              - Ja miałem taki test robiony w szkole j. angielskiego w Portsmouth. W necie pewnie można coś znaleźć, ale nie chcę niczego wskazywać, bo nie jestem w stanie sprawdzić wiarygodności. Taki test musi być przygotowany przez psychologa, aby był wiarygodny. Jest jakaś książka, która zawiera taki test. Jak sobie przypomnę tytuł to podrzucę.
              -
              13 lat temu

| 

+2  | 

| 

quantum137              - > Wypróbujesz 51 sprawdzonych pomysłów..., jako jedyny na rynku... 
                      nieźle;) Dzięki, jak będzie okazja to tam zerknę:) - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu  | 

+3  | 

Jak wam idzie nauka? Wątek motywacyjny ;)