Nowy plan Basic na 5 języków - ile czasu cena promocyjna

2 miesiące temuostatnia aktywność: tydzień temu
Czy ja dobrze rozumiem, że cena 149 będzie obowiązywać dopóki ja sam nie zrezygnuję z nauki w etutor, czyli np. przez 10 czy 20 lat?
J
jastrzebowskirobert
agnieszka.kw - Robert, jeśli przeniesiesz się na nowy plan Basic, każde odnowienie (w Twoim przypadku poczynając od 02.01.2027) będzie w cenie promocyjnej 149 zł do momentu dobrowolnej anulacji. Jeśli tak zdecydujesz, to nawet w 2031 odnowienie nadal będzie w tej cenie. Do czego oczywiście zachęcamy :-)
Pamiętaj jednak, że oferta migracyjna będzie dla Ciebie dostępna tylko do 30.09. Po tej dacie promocja się zakończy.
- 2 miesiące temu
jastrzebowskirobert - A gdybym wykupił Premium i mi nie odpowiadało, to mogę wrócić do basic za 149? Czy Premium za 249 to jest cała funkcjonalność Basic + AI i to są wszystkie koszty jakie ponoszę czy też premium to 149 za Basic+249 za Premium? - tydzień temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Opłaciłem premium w pełni. Teraz mam płacić ponownie? Tego nie rozumiem? M.
abmmichal
agnieszka.kw - Dzień dobry!
19 sierpnia 2026 r. zmienia się oferta eTutora. W sprzedaży dostępne będą:
- pakiet Basic -> 5 kursów eTutor: angielski, niemiecki, hiszpański, włoski z ograniczonym dostępem do funkcjonalności AI,
- pakiet Premium -> 5 kursów flagowych z pełnym dostępem do warstwy AI.
W ramach podziękowania za naukę z nami, zniżkę na nowy plan, do której serdecznie zachęcamy do skorzystania.
- 2 miesiące temu

Przydałoby się więcej informacji w tym temacie. Ja mam premium do końca grudnia, ale w sumie nawet nie wiem dlaczego, bo wcale go nie opłacałam - może w ramach jakiejś promocji? Jeśli teraz wykupię basic za 9 zł to mi to premium zniknie? Ile kosztowałby upgrade premium w opcji wykupienia dostępu do 5 języków?
Barbarka14
agnieszka.kw - Barbaro, prosimy o wiadomość na adres [...]@etutor.pl.
Wszystko wyjaśnimy. :)
- 2 miesiące temu
ETUTOR-935209342 - Szkoda że nie odpisują Państwo na maile Ja pisałam w sprawie nowej oferty już 9 sierpnia i do dzisiaj nie otrzymałam odpowiedzi. Jestem zaskoczona też kwotami, jak czytamy powyżej oferta jest za 149 zł na rok a u mnie Basic pokazuje 239 zł /rok - miesiąc temu

Szkoda, że nie było nigdzie informacji, jak długo obowiązuje cena promocyjna za przejście z eTutora Basic na Premium. Jeszcze kilka dni temu wyświetlała mi się informacja, że jeśli dopłacę niecałe 100 zł do obecnych 149 zł za Basic, to przejdę do Premium na stałe z tą opłatą, ale dopiero teraz mogłam to zrobić i dziś już obowiązuje mnie dopłata ponad 200 zł.
SilFx
miesiąc temuzmieniany: miesiąc temu