ZALOGUJ SIĘ

eTutor Premium - okno Buddy Chat

7 miesięcy temuostatnia aktywność: 3 miesiące temu
Czy jest obecnie możliwość zmiany umiejscowienia i rozmiaru albo wprowadzenia możliwości zmiany umiejscowienia i rozmiaru okna Buddy Chat? U mnie jest to małe okno w prawym dolnym rogu. Wygodniej by mi się korzystało, gdybym mógł je powiększyć i wycentrować...
H
Hamilton

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 8

Aktualnie nie jest możliwe spersonalizowanie okna Buddy Chat, ale Twoje uwagi przekazałam do odpowiednich osób w naszym zespole.
adrianna.wu

Przypomnę się... ;) Bo to małe okno w prawym dolnym rogu na komputerze męczące jest.
H
Hamilton

Podbijam temat.

Przy dłuższej i bardziej rozbudowanej rozmowie, to okno czatu jest zbyt małe i trzeba je co chwile scrollować aby chociażby porównać swoją wersję z wersją poprawioną przez AI. Dodatkowo gubi też focus - muszę za każdym razem klikać w okno tekstu aby kontynuować rozmowę.

Jakieś szanse na improvement?
pl_mrong
agnieszka.kw - Jeśli chodzi o focus w oknie, to poprawka jest już dostępna. Jeszcze gorąca. ✨

Co do małego okna czatu, masz na myśli Buddy Chat czy inną funkcjonalność (Wizard/Questy)?
- 5 miesięcy temu
pl_mrong - Tak, odnoszę się do Buddy Chat tak jak w tytule wątku. Obszar roboczy to w przybliżeniu 20 linijek i 40 znaków w linijce. Jest dobre dla krótkich treści, ale przy bardziej rozbudowanych zmusza do ciągłego przewijania co nie jest efektywne. - 5 miesięcy temu

Wydaje mi się, że u Was jest zniekształcony przepływ informacji - użytkownicy proszą obsługę forum o przesunięcie okna Buddy Chat na środek, Wy to przekazujecie technicznym, a techniczni na środek przesuwają wyświetlanie lekcji... ;)
H
Hamilton

Nie tylko przesunęli wyświetlanie lekcji na środek, ale również pojawił się efekt, o którym pisałem miesiąc temu w wątku https://www.etutor.pl/forum/thread/1991742-Nowy_wspanialy_wodotrysk_eTutora.html
j_pawlowski

To jak? Jest jakaś szansa na zmiany?

Może jak nie da się tego okienka Buddy Chat powiększyć, to może chociaż dałoby radę otworzyć w nowym oknie aby przypominał rozmiarowo chat w Wizardem? Tam to działa bardzo dobrze.
pl_mrong

Uprzejmie informujemy, że wprowadziliśmy zmianę, która dotyczą Buddy Chat. Dodaliśmy opcję rozszerzania okna. Aby z niej skorzystać, należy kliknąć w ikonę powiększenia w czacie.

Zapraszamy do przetestowania. :)
MyroslavaRozbytska18
Pracownik eTutor
pl_mrong - No i teraz jest super. Dziekuję :) - 3 miesiące temu

Działa! Dziękuję.
H
Hamilton