ZALOGUJ SIĘ

Gdzie mogę zobaczyć jakiś feedback moich pisemnych prac?

6 miesięcy temuostatnia aktywność: 5 miesięcy temu
Piszę, robię" zapisz" i pojawia się następne ćwiczenie.Nie wiem jakie miałam błędy, czy zrobiłam zadanie dobrze, czy źle.
E
EKDZ

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Jakiś element musiał Ci przeskoczyć - po zatwierdzeniu czyli wybraniu "zapisz" uruchamiany jest automatyczny check wiadomości wraz z sugestiami (w postaci dymków z prawej strony tekstu) jeżeli jakieś są - no chyba, że zwyczajnie zdanie było tak dobrze napisane, że poprawki nie były potrzebne :)
pr0way

Aktualnie automatyczna opcja sprawdzania poprawności wypracowań jest dostępna tylko w języku angielskim. W przypadku wypracowań z innych języków zachęcamy do zmiany statusu wypracowania z prywatnego na publiczny, wtedy Użytkownicy będą mogli pomóc w tej kwestii.
adrianna.wu
6 miesięcy temuzmieniany: 6 miesięcy temu

No, to nie jest fajnie. To chyba nie użytkownicy powinni sprawdzać moje prace.
E
EKDZ
adrianna.wu - Rozumiem, że brak takiej automatycznej funkcji dla pozostałych języków jest problematyczny. Ze swojej strony przekazałam uwagę do odpowiedniego zespołu. - 6 miesięcy temu zmieniany: 5 miesięcy temu
agatastaniak1 - Jeśli nie ma opcji weryfikacji prac pisemnych to jaki jest sens dodawania takiego komponentu do kursu? - 5 miesięcy temu