ZALOGUJ SIĘ

zadanie z angielskiego prośba o pomoc.

13 lat temuostatnia aktywność: 13 lat temu
M
maciek8989
quantum137 - Cholera ponad godzinę to edytowałem i sprawdzałem ale jak chcesz być tak niegrzecznym w stosunku do mnie to radź sobie sam, sory.
Mój dobry humor się skończył.
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
maciek8989 - ja wcale nie jestem niegrzeczny,tylko po prostu poprawiłem,nie moja wina,że nie da się tego tutaj zmieścić,bo jest za długi tekst,mam zapisane w notatniku. - 13 lat temu
maciek8989 - doba przyznaje się,poniosły mnie emocje przepraszam quantum137 za zmarnowanie Twojego czasu,jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy,mam tego świadomość,że już mi nie pomożesz,bo założyłem inny temat na górze,ale może inni,jeszcze raz sory. - 13 lat temu
quantum137 - Przeprosiny przyjęte.
Jako stary wyjadacz forumowy podpowiem Tobie, że czym więcej sam się postarasz to Ci, co mogą Tobie tu pomóc z pewnością to zauważą i pomoc sama przyjdzie...
- 13 lat temu
absolwentka - Oj Maćku nieładnie! Nic... dobrze, że chociaż przekopiowałam sobie wszystko. Będę musiała pomęczyć moją korepetytorkę nadprogramowo. Ciekawostki Quantum przepadły. Mam jednak nadzieję, że jeszcze będzie okazja i Quantum jako bardzo pomocna i życzliwa osoba, podzieli się swoją wiedzą. Pozdrawiam;) - 13 lat temu
maciek8989 - absolwentko, założyłem oddzielny temat,tam jest o niebo lepiej zrobione,pozdrawiam. - 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Jak ja tego nie lubie... tego jak ktoś kasuje posta, wraz z masa innych komentarzy do niego...

maciej... po tym jak nakrzyczałes na quantina nie spodziewłbym się już aktywnosci w tym temacie :p

Wracajac do Twojego problemu, nie wpisuj komentarza do posta, bo jest właśnie ta blokada. Po prostu napisz nowy post (nie temat).
DAD
quantum137 - Post i czas był mój sorki DAD, chyba jeszcze nikomu tyle czasu nie poświęciłem przy okazji jednego pytania i trochę mnie reakcja zadającego pytanie zirytowała.
Postów szkoda - racja, absolwentka chyba będzie niepocieszona...
Zwłaszcza, że na temat adj vs adv można wiele napisać, ech.
Może kiedyś:)
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
DAD - Spoko... byłem online. Widziałem co się stało :) - 13 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.