ZALOGUJ SIĘ

Etutor na ipada bez wtyczki flash

15 lat temuostatnia aktywność: 14 lat temu
Czy przewidujecie cos takiego albo chociaz dopasowanie materialow zeb nie korzystaly z wtyczki flash bo nic nieidzie
P
patrique1

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Kto głosował

Odpowiedzi: 8

mi na Androidzie (na HTC) też nic nie chodzi po ludzku z wersji mobilnej. słabo.
lamia_wroc
Gość - na moim Androidzie (Xperia) tylko Diki chodzi dobrze, lekcje i powtórki... niestety ;( - 15 lat temu

No wlasnie a przeciez na mobilnych urzadzeniach powinno dzialac aplikacja ogolnie swietna ale bez wsparcia na mobilne urzadzenia ipad i inne na androidach to duzy minus
P
patrique1

Adobe ogłosiło właśnie, że przestaje rozwijać wtyczkę flasha do przeglądarek mobilnych. Wydali ostatnią wersję. Myślę, że to dora wskazówka aby przestać używać flasha i zacząć HTML5.
Jednak mylicie się, powtórki, obrazki są w HTMLu, JavaScript i AJAX, a nie we flashu. Chyba tylko wisielec jest we flashu.
Bilberry

Problem jest złożony, nie chodzi tylko o brak obsługi Flasha na urządzeniach mobilnych, ale także w wielu przypadkach o brak obsługi formatu MP3, w którym zapisane są nasze nagrania. Niemniej oczywiście pracujemy nad zapewnieniem maksymalnej możliwej kompatybilności z urządzeniami mobilnymi - wkrótce pojawi się kilka usprawnień w tej kwestii.
pako
Pracownik eTutor
Bilberry - fajna by była aplikacja na androida - 15 lat temu
lamia_wroc - u mnie (HTC Desire HD) to coś innego: nie mam po prostu miejsca na wpisanie słówka przy powtórkach. eh... a tak fajnie byłoby przeklepać powtórki w autobusie.. - 15 lat temu
pako - @lamia_wroc: A czy działa opcja ręcznego oceniania powtórek za pomocą przycisków na dole? - 15 lat temu

Witam !

Czy cos moze zmienilo sie w tej kwesti, niestety na iPadzie oraz na androidzie filmiki nie idą a cześć dźwięków się nie odtwarza. Przetestowalem na iPadzie już m.in dolphin browser i to samo :(
S
sherif
Gryf222 - U mnie też nic ;.

Jak widać na razie nie ma pomocy.
- 14 lat temu
japonskiwachlarz - Niestety, w chwili obecnej nadal nie wspieramy iPadów, ale usprawnienia idące w tym kierunku nadal widnieją na liście naszych planów rozwoju.
Pozdrawiam
- 14 lat temu

Proponuję kupić przeglądarkę Puffin na iOSa, obsługującą flasha. Nie wszystko w serwisie działa idealnie, ale ogólnie jest całkiem dobrze.
C
ConstantineMan

W chwili obecnej dostępny jest kurs Angielski Biznesowy, do zakupienia w sklepie Apple (trzy pierwsze elekcje są dostępne bezpłatnie): http://itunes.apple.com/us/app/etutor-angielski-biznesowy/id521820694?mt=8
japonskiwachlarz
14 lat temuzmieniany: 14 lat temu

Wprowadziliśmy ostatnio serię poprawek, dzięki którym większość funkcji eTutor działa poprawnie w domyślnych przeglądarkach na iPad i iPhone, a także na urządzeniach z systemem Android.
pako
Pracownik eTutor