ZALOGUJ SIĘ

Czy możecie wymienić najważniejsze numery lekcji ?

10 lat temuostatnia aktywność: 10 lat temu
Chodzi mi o numery lekcji które są tzw. głównymi lekcjami w A1 było kilka lekcji które miały wielkie znaczenie do budowania zdania i rozumienia ( są takie lekcje które trzeba powtórzyć kilka razy) w A2 już jest ich mniej, podam przykład ważnej lekcji A-2/ 19 oczywiście wiem że wszystkie lekcje są ważne, ale jak to w życiu są priorytety i tematy które można odłożyć. Dzięki serdeczne za pomoc
adamdor

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Nie ma czegoś takiego jak najważniejsze numery lekcji, poza tym jest ich 300 ;-) Do każdej wkładamy serce i staramy się aby wniosła coś nowego. Jeżeli chcesz wyszukać zagadnień gramatycznych, językowych użyj wyszukiwarki ;-)
kasia.szczep
10 lat temuzmieniany: 10 lat temu
adamdor - Witam otóż lekcje tak jak i słówka są ważniejsze i mniej ważne zresztą co widać i w Etutorze, rozumie że jako pracownikowi nie wypada udzielić innej odpowiedzi...Rozumie że jak ktoś pracuje z pasją i miłością to ma prawo poczuć się urażony takim moim wpisem, i gorąco przepraszam . Ale jak chcę wyszukać różnych zagadnień to po tylu latach które spędziłem na nauce z Etutorem naprawdę wiem jak się posługiwać różnymi pomocami, prawdopodobnie jestem dłużej z Etutorem jak Pani...(1 moje konto zał.7 lat temu)Reasumując droga Pani Kasiu nie zgadzam się z Pani odpowiedzią i pozdrawiam
- 10 lat temu

dla każdego inna lekcja może mieć inne znaczenie, inaczej będzie wartościował materiał ktoś kto miał już do czynienia z nauką a inaczej ktoś kto się dopiero pierwszy raz zaznajamia się z np., gramatyką.
Ciężko jest doradzić komuś w tym temacie:)
remco
adamdor - Panie Bywalec jak nie wnosisz niczego ciekawego do pytania to za przeproszeniem po co się udzielać? i bez urazy ale mam znacznie więcej godzin spędzonych na nauce co widać po tzw. randze otóż są lekcje które na prawdę nie wiele wnoszą jak np lekcja z liczeniem gdzie bardzo dużo się poświęca myślnikowi? komu potrzebna wiedza gdzie myślnik użyć jak nie wiadomo jakiego zwrotu prawidłowo użyć, doceniam starania ale taka lekcja powinna znajdować się na końcowym etapie nauki, a nie w poziomach podstawowych! Pozdrawiam - 10 lat temu
remco - jak już to Pani Bywalec:)
a Twój komentarz Entuzjasto co wnosi? mam prawo wyrazić swoją opinię w której argumentuję różnice wartościowania indywidualnie przez użytkownika.
ps. to ile spędzam tutaj czasu to nie Pańska sprawa, zresztą godz to można "nabijać sztucznie" bez nauki tylko trzeba wiedzieć jak :)
- 10 lat temu