ZALOGUJ SIĘ

Czy można zmienić czcionkę w programie?

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Czy udało się może komuś zmienić czcionkę programu w ustawieniach? Aktualna jest moim zdaniem dość paskuda:(
rupcio

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

Rupcio wszystkie ostatnie zmiany na Tutorze są okropne ale my jesteśmy na krótkiej smyczy nic nie możemy, tutaj najważniejszy jest Pan Grafik dla mnie osobiście beztalencie. Jest tutorowym szkodnikiem , no ale Administracja zatrudnia,płaci i jest głucha na nasze protesty . .To grafik ma być usatysfakcjonowany wynagrodzeniem a nie my tą nową szatą graficzną.Mielimy temat od paru miesięcy nie ma co zadawać pytań w temacie designer, Tutor płaci swojemu projektantowi,Tutor wie co dla nas najlepsze.Rupcio zapomnij o pytaniu i o zmianie.Tutor myśli za Ciebie Tutor Tobie dogadza jak może .
ipon
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu

Nie wpadłbym, że to dzieło grafika. Myślałem, że to raczej jego brak i ktoś w zastępstwie szaleje. Obawiam się, że o zmianie nie zapomnę, ta czcionka jest zbyt szkaradna. Może pozwę grafika do sądu za szkody moralne:)
rupcio
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
ipon - Sami się chwalili ,że te wszystkie zmiany to dzieła grafika - 12 lat temu
rupcio - masz linka to tych ich pochwał? - 12 lat temu
ipon - Fajne pytanie dawało po oczach link odnośnie zmian ; szukam ,szukam i cisza może ktoś pomoże znależć - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
ipon - Przez długi czas ten temat był tzw przypięty a teraz nie mogę go znależć.Sama pisałam w tym wątku więc po tej linii szukałam ale nic zero totalne nie ma śladu no chyba,że mi coś padło na oczy - 12 lat temu

Moze juz sie nie chwala:)?
rupcio
ipon - To była duża dyskusja na temat awatarów po prawej stronie i wszystkich innych zmian nie mogę tego znależć ale główna odpowiedż Tutora to ich grafik zlikwidował wtedy zielone pola,lampki zielone przy aktywnych uczestnikach i wiele innych problemów.To grafik rządzi ale jakoś tego nie mogę znależć. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu

K4M17
ipon - Tak o to chodziło .Dziękuję. - 12 lat temu