Pomimo zainstalowania właściwej wtyczki i sprawdzeniu na Waszej stronie czy mój komputer spełnia wymagania techniczne - spełnia, w dalszym ciągu nie mogę korzystać z funkcji "WYMOWA" na której bardzo mi zależy. Co robić? pozdr.:)
Pomimo zainstalowania właściwej wtyczki i sprawdzeniu na Waszej stronie czy mój komputer spełnia wymagania techniczne - spełnia, w dalszym ciągu nie mogę korzystać z funkcji "WYMOWA" na której bardzo mi zależy. Co robić? pozdr.:)
Witam
Proszę zgłosić problem, jak wszystkie tego typu, na adres [...]@etutor.pl, wraz z informacją z jakiej przeglądarki i systemu operacyjnego Pani korzysta, czy problem występuje w innej przeglądarce. Czy aplikacja do nagrywania dźwięku nie wyświetla się, czy wyskakuje błąd?
Pozdrawiam
Dziękuję. Wczoraj sobie powiedziałam, że muszę rozgryźć ten problem, uparłam się i udało się :). Okazało się, ze mimo zainstalowanego programy Java nie miałam zainstalowanych wszystkich wymaganych wtyczek w tym programie. Dodatkowo wyłączyłam program blokujący reklamy w przeglądarce Mozilla Firefox: Jakby ktoś miał problemy: "Narzędzia" - Dodatki - program, który się ma zainstalowany do blokowania reklam.
Dziękuję za reakcję. To super, że nie pozostawiacie nikogo z problemem samego.
Pozdrówka
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.