ZALOGUJ SIĘ

Jak wyświetlic polskie tłumaczenie

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Witam,Jak wyświetlic polskie tłumaczenie jeśli na znaczku polskie tłumaczenie jest X-symbol zamknięcia.Da się to jakoś obejśc?Mam ten problem na stronie Prepositions of time - Other expressions with on, in, at...
z góry dziękuję za pomoc
L
lulus

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Witam.
Najechać myszką delikatnie na brzeg flagi polskiej aby ujawniła się brązowa obwódka i na nią kliknąć. Mnie tak się udało. Jak się obwódka brązowa nie ujawni to się raczej nie uda. Problem zgłosiłem. Pozdrawiam.
?
Gość
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
lulus - Bardzo dziękuję,ale niestety u mnie nie działa:(po naciśnięciu powraca mi do głównego menu lekcji:(pozdrawiam - 12 lat temu
Gość - Próbuj, mnie też od razu się nie udało. Najechać myszką na dole kwadracika, minimalnie pod czerwonym, i po pokazaniu się brązowej obwódki, kliknąć. Pozdrawiam i życzę powodzenia. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
lulus - Niestety ta opcja nadal nie działa...ale bardzo pomocna okazała się rada od Guru knorwid:):)polecam..działa;) - 12 lat temu
K4M17 - Nie sugeruj się tym Guru - to tylko czas spędzony w serwisie - nic więcej. U mnie sposób sskorupskiego działa, ale musiałem się trochę namęczyć by dobrze wycelować ;) - 12 lat temu
Gość - Mam wiadomość od e-tutora że błąd zostanie wkrótce naprawiony. Ufam im. Pozdrawiam. - 12 lat temu
K4M17 - Uff uff ;)) W kwestii zgłoszonych błędów działają [edit po wpisie Eweliny79: RACZEJ :)] mega sprawnie. - 12 lat temu zmieniany: 12 lat temu
Ewelina79 - Ja już ten błąd w tej akurat lekcji zgłosiłam jakiś czas temu i mi dziś odpisali, że wkrótce naprawią. - 12 lat temu

Rzeczywiście to należało zgłosić. Sposób sskorupskiego wymaga precyzji, ale działa.
Można też inaczej ;) Doklej sobie w pasku sekwencję: ?nativeLanguageCode=pl
u mnie pomogło
całość powinna więc wyglądać tak: https://www.etutor.pl/lekcje/21/6251/?nativeLanguageCode=pl
K4M17
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
lulus - działa:):)bardzo,ale to bardzo dziękuję za tak przydatną informację.
pozdrawiam
- 12 lat temu
K4M17 - Drobiazg. Podobne 'kwiatki' zgłaszaj dzięki opcji 'zgłoś problem' na dole każdej podstrony. - 12 lat temu

Witam,

Teraz już flagi powinny działać poprawnie.
Przepraszamy za utrudnienia i dziękujemy za wyrozumiałość.

Pozdrawiam,
Agnieszka Zerka
A
agazerka
Gość - Witam,

Rzeczywiście już działa. Dziękuję za reakcję na zgłoszenie błędu i dość szybką naprawę.

Pozdrawiam.
- 12 lat temu