L | lulus |
? | Gość |
lulus - Bardzo dziękuję,ale niestety u mnie nie działa:(po naciśnięciu powraca mi do głównego menu lekcji:(pozdrawiam
-
12 lat temu
|
|
Gość - Próbuj, mnie też od razu się nie udało. Najechać myszką na dole kwadracika, minimalnie pod czerwonym, i po pokazaniu się brązowej obwódki, kliknąć. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
-
12 lat temu
zmieniany: 12 lat temu
|
|
lulus - Niestety ta opcja nadal nie działa...ale bardzo pomocna okazała się rada od Guru knorwid:):)polecam..działa;)
-
12 lat temu
|
+1 |
K4M17 - Nie sugeruj się tym Guru - to tylko czas spędzony w serwisie - nic więcej. U mnie sposób sskorupskiego działa, ale musiałem się trochę namęczyć by dobrze wycelować ;)
-
12 lat temu
|
+2 |
Gość - Mam wiadomość od e-tutora że błąd zostanie wkrótce naprawiony. Ufam im. Pozdrawiam.
-
12 lat temu
|
|
K4M17 - Uff uff ;)) W kwestii zgłoszonych błędów działają [edit po wpisie Eweliny79: RACZEJ :)] mega sprawnie.
-
12 lat temu
zmieniany: 12 lat temu
|
+2 |
Ewelina79 - Ja już ten błąd w tej akurat lekcji zgłosiłam jakiś czas temu i mi dziś odpisali, że wkrótce naprawią.
-
12 lat temu
|
|
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
![]() | K4M17 |
lulus - działa:):)bardzo,ale to bardzo dziękuję za tak przydatną informację.
pozdrawiam - 12 lat temu |
+1 |
K4M17 - Drobiazg. Podobne 'kwiatki' zgłaszaj dzięki opcji 'zgłoś problem' na dole każdej podstrony.
-
12 lat temu
|
+2 |
A | agazerka |
Gość - Witam,
Rzeczywiście już działa. Dziękuję za reakcję na zgłoszenie błędu i dość szybką naprawę. Pozdrawiam. - 12 lat temu |
|
🟠 [Wątek eTutora] 💬 Prompty do 🤖 ChatGPT związane z nauką języków