ZALOGUJ SIĘ

Nowo-roczna promocja. Dlaczego w pierwszym dniu Nowego Roku nie obowiązuje nowo-roczna promocja?

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Witam
Na wstępie chciałbym wszystkim życzyć Szcześliwego Nowego Roku!
A teraz do rzeczy. Wczoraj otrzymałem maila od eTuror (LangMedia Sp. z o.o.)z promocyjna ofertą . Niestety po "wejściu" w dniu dzisiejszym na Waszą strone okazało się , że cena za roczny kurs wynosi 179zl a nie 89zl. w zwiazku z tym mam pytanie...jakiego okresu dotyczy Państwa Noworoczna promocja.Wg mnie "noworoczna" powinna dotyczyć również pierwszego dnia Nowego Roku. A niestety tak nie jest.
seredecznie pozdrawiam
Waldemar
W
waldiii

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

Witam.

Promocja trwała od dwóch tygodni. Skończyła się dokładnie o północy. O promocji było pisane na forum i w pytaniach. Szkoda że nie skorzystałeś. Być może będzie znowu pod koniec roku.
Pozdrawiam.
?
Gość
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu
Gabrysia66 - A ja właśnie przed chwilą logowałam się na Groupon i zobaczyłam,że promocja trwa jeszcze 5 dni i też zamierzam skorzystać.Więc może jeszcze nie wszystko stracone???
Dodaj komentarz
- 12 lat temu
Gość - Możliwe, ja pisałem o e-tutor. Jeżeli tak to warto skorzystać. - 12 lat temu
waldiii - Forum i pytania zaczAłem przegladać dopiero 30 grudnia ubiegłego roku (dziwnie to brzmi jak pisze o ubiegłym roku , który skonczył się 18godzin temu:)).A o promocji dowiedzialem się otrzymujac majla od e-tutor w dniu 31.12.12 o godzinie 12.25.
Spróbuje jeszcze poszperać na gruponie.
pzdr
W.
- 12 lat temu
edi23 - Witam, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)
Niestety oferta Groupon dostępna jest tylko dla nowych klientów.

Informacja w etutor:
"Należy pamiętać, że zgodnie z warunkami oferty aktywacja kuponu możliwa jest tylko dla nowych klientów, którzy nie korzystali wcześniej z naszych kursów."
- 12 lat temu

Witam.

Dzisiaj rano wchodziłem na promocję świąteczną i znów działa. Jak długo? Nie wiem.
Polecam.https://www.etutor.pl/zamowienia/?promo=christmas2012
?
Gość
12 lat temuzmieniany: 12 lat temu