ZALOGUJ SIĘ

Błąd w statystykach - zrobione a 0% - dlaczego?

13 lat temuostatnia aktywność: 13 lat temu
Dlaczego w statystykach lekcji przy writingach i speakingach jak ten, które zrobiłem wcześniej, wyskakuje mi wciąż 0% A to by było tak mobilizujące gdybym mógł osiągnąć 100% całej lekcji
G
grzemolit

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

slawek4
grzemolit - Dziękuję, za link. Swoją drogą powinien być on bardziej wyeksponowany. Nawet nie wiedziałem, że jest taka opcja jak zgłoszenie błędu więc zadałem to pytanie tak jak mogłem. - 13 lat temu
slawek4 - Proszę. Ja nie widzę żadnego problemu. Pozdrawiam. - 13 lat temu

nie podawalbym linka, bo wtedy nie wypelnia sie wlasciwie pole 'miejsce wystepowania bledu' ;/
Ten link sugeruje jakby problem wystepowal tutaj, na stronie z tym pytaniem.

Nalezy kliknac na 'zglos problem' na dole tej strony, na ktorej ów problem wystepuje.
Wtedy redakcja wie dokladnie w jakim miejscu ten blad sie znajduje, nie potrzeba dodatkowych opisów 'nakierowujących' ;)
K4M17
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu
DAD - Strażnik Teksasu :p - 13 lat temu
K4M17 - ;) porządku ;))
Swoją drogą - wiesz, że nie widziałem ani jednego odcinka tego serialu? ;/ Tak jakoś.. ;)
- 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu
grzemolit - Przepraszam, że zrobiłem takie zamieszanie, ale umieszczenie linku "Zgłoś problem" w stopce - gdzie praktycznie jest niezauważalny spowodowało to zamieszanie. A swoją drogą problem jest duży i na dużą skalę. - 13 lat temu

https://www.etutor.pl/pytania-jezykowe/pytanie/3258-Speaking_-_Egypt_at_last.html

Znalazłem Twoje nagranie.

Czy na pewno chodzi o 100% w readingu? Może chodzi o 100% w całej lekcji gdzie ten reading się znajduje?

Czy to nie aby ostatnie zmiany i zwiększenie ćwiczeń w lekcji które spowodowały zmiany w statystykach?

Jestes na e-tutor juz dosyć długo, więc zapewne masz doświadczenie w obsłudze tego serwisu. Jeśli to jednak brak 100% w nagraniu tylko, masz je dodane, to chyba zostaje tylko zgłoszenie błędu.
DAD
grzemolit - Dotyczy wszystkich readingów i speakingów dokonanych przeze mnie przed zmianą w statystykach i wyglądzie lekcji (które swoją drogą były świetnym pomysłem, który po latach przywrócił mi ochotę korzystania z tej formy nauki) - 13 lat temu
DAD - W takim razie zgłoś błąd :) - 13 lat temu