![]() | wacek6713 |
![]() | paulina_r |
wacek6713 - Pani Paulina ma rację,sprawdziłem to jeszcze u jednej nauczycielki angielskiego na 100%
-
14 lat temu
|
|
zenstef - Jak coś ma sie nie zdarzyć w przyszłości, to to coś musi być. Nic na pewno nie zdarzy się w przyszłości ;)
Z angielskiego to może Ta Pani jest dobra, ale z logiki daję tej Pani ocenę bardzo mierną. Logika tu się kłania do pomocy. - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+1 |
zenstef - W końcu mam człowieka, z którym mogę pogadać. Szkoda, że to jest nauczyciel angielskiego a nie jeden wśród uczniów eTutor :( Panie nauczycielki zawsze szanowałem i zawsze bardzo dobrze się z nimi rozmawiało. Nie chodzi mi teraz o to
-anything- czy -nothing- ale tak ogólnie - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+1 |
zenstef - Coś Pani nauczycielce przekazałem.
Teraz bardzo proszę o odpowiedź. Jak zaczynasz się wtrącać Pani nauczycielko do wypowiedzi uczniów eTutor, to chociaż odpowiadaj na pytania lub nieścisłości w trakcie merytorycznej dyskusji. ps. pozdrawiam nauczycielkę PANA WACKA - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu |
+1 |
zenstef - A zdradzę też innym taką tajemnicę ;)
Jak w zdaniu, u Anglików, wystąpi -never-, to zawsze reszta z różnymi przyrostkami wygląda -any...- ;) NIGDY zawsze dotyczy całości /kto komu co i za ile/ - 14 lat temu |
+1 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
stanie - czacha może dekiel wystrzelić na Księżyc :)
Na sześć wyrazów cztery przeczenia. Na pewno pomyślę nad tym zdaniem. Pozdrawiam. - 14 lat temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.