Gry eTutora

2 miesiące temuostatnia aktywność: tydzień temu
moim zdaniem gry są trochę nudne i nie są rozrywką tylko dodatkową pracą jeśli ktoś uważa podobnie proszę napisać (+:
W
wikbal

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 6

Hm, wikbal- proponuję WARCABY, a na wakacje cuś tam "koci, koci łapci...^_^
jerzy_pozoga

Moim zdaniem mogłyby być łatwiejsze: żeby opatrzeć się z językiem, a nie przy nich wysilać. Gry to gry, mają na celu odprężać, nie dodatkowo męczyć.
CzytajBiblie
dagk123 - Przecież większość tych gier jest bardzo prosta i bazuje na klasycznych, znanych grach, można też wybierać tam poziom trudności. Jeśli mózg się w ogóle nie wysila to się nie uczy, mózg musi pracować żeby przyswajać wiedzę a nie być wyłączony. W nauce nie ma dróg na skróty. - miesiąc temu zmieniany: miesiąc temu

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! 😊 Rozumiemy, że gry nie każdemu odpowiadają i mogą być odbierane jako dodatkowy obowiązek zamiast formy rozrywki. Każda taka uwaga jest dla nas cenna i przekażemy ją odpowiedniemu zespołowi. Dziękujemy za poświęcony czas na przesłanie sugestii!
aleksandra.rosiek
Pracownik eTutor

Witaj wikbal, a ja wyszukałem dla Ciebie fajny krótki film do obejrzenia na dzisiejsze lato gorące. Fajny film do popatrzenia i do nauki, z fajną piosenką aż miło posłuchać i pośpiewać in English version.
Tytuł na wyszukiwaniu to> "Remember to Breathe" Canada's Alberta, na YuTubie. A link to > [link został usunięty przez administratora]
.....................
Jest tam wiele filmów do patrzenia i do nauki, niemniej jednak jestem na naszym "Et." i badzo to sobie cenię. Miłego patrzenia i uczenia.
jerzy_pozoga
Leszyn - What A Wonderful World - tydzień temu

Dla mnie najlepszą metodą na przełamanie rutyny jest nauka przez żywy język — czytanie artykułów, oglądanie filmów czy przeglądanie anglojęzycznych stron internetowych o moich własnych zainteresowaniach. Zamiast męczyć nudne gierki, wolę poćwiczyć czytanie, przeglądając recenzje i opisy gier na [link został usunięty przez administratora]. Język wchodzi wtedy znacznie bardziej naturalnie.
E
ETUTOR-670574299
2 tygodnie temuzmieniany: 2 tygodnie temu

Ja proonuje aby dołożyć więcej gier. Aby w każdym języku były wszystkie.
Np. w angielskim jest więcej niż we włoskim.
Albo jakieś nowe 😉
Radek01265