ZALOGUJ SIĘ

Przeczytane wiadomości nadal widnieją jako "nowe wiadomości"

13 lat temuostatnia aktywność: 13 lat temu
Tak jak w temacie, o co chodzi? :)
S
studentpwr

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Masz na myśli pytania językowe? Jeśli tak, to 'czerwienią' się zawsze gdy ktoś doda cokolwiek nowego, a nawet -jak mi się wydaje- gdy autor pytania zaakceptuje odpowiedż, ktoś 'zaplusuje' itd. Przyznaję, że oceny mogłyby nie powodować wyświetlania pytania na czerwono. Może umieść to w Sugestiach? Sam miałem zamiar to zrobić, ale... ;)
K4M17
13 lat temuzmieniany: 13 lat temu

To znaczy ja mam właśnie jakieś tam 2 pytania, które zadałem sam. Teraz są odznaczone "na zielono" i nadal się pokazuje koperta w prawym górnym rogu "2 nowe wiadomości" :)
S
studentpwr
K4M17 - Bez screenu, to mogę się jedynie domyślać, że dostałeś nowe wiaodmości na skrzynkę, które musisz przeczytać. Skrot do skrz.odbiorczej -> https://www.etutor.pl/wiadomosci/
Jesli to jest to, to wystarczy wejsc i potem powinno być ok. Zobacz też https://www.etutor.pl/profil/mojedane/ -może wystarczy odhaczyć powiadomienia o prywatnych wiadomościach. Zgaduję, bo nie wiem gdzie pokazują Ci się te pytania ohaczone na zielono - czy na gł. stronie profilu, czy gdzieś indziej (mnie na gł.stronie wyświetlają się tylko na czerwono lub niebiesko). Położenie koperty opisałeś, więc myślę że to skrzynka odbiorcza i moje 'rady' pomogą.
- 13 lat temu

W sumie to zastosowałem się do tego co napisałeś, no i w skrzynce mam takie coś "Masz 2 nowe odpowiedzi na pytania językowe." Pomimo tego, że je przeczytałem :)
S
studentpwr
K4M17 - Wejdz wiec do skrzynki odbiorczej i skasuj te wiadomosci. Byc moze przeczytales odpowiedzi na pytania, ale wiadomosc w skrzynce to nie to samo - to tylko info o odpowiedziach. Zatem wejdz w 'wiadomosci' i skasuj to co masz, a jesli odhaczyles powiadomienia, jak pisalem, powinno juz byc ok. Jesli to nie zadziala - zglaszaj blad eTutorowi ;/ - 13 lat temu zmieniany: 13 lat temu