R | Redar45 |
![]() | jerzy_pozoga |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
| aleksandra.rosiek Pracownik eTutor |
|
Redar45 - Dokładnie. Czyli pozostaje spełnić moją obietnicę sprzed pół roku i pożegnać się z eTutorem, jak tylko skończy mi się konto opłacone jeszcze przed tą durną zmianą.
-
5 miesięcy temu
|
+6 |
P | P510098 |
|
Podczas całego procesu zakupowego stosujemy bezpieczne połączenia HTTPS. Szyfrowanie SSL zabezpiecza przed przechwyceniem wprowadzonych przez Ciebie danych przez osoby nieuprawnione. Jeśli masz dodatkowe pytania lub wątpliwości, prosimy o kontakt: [...]@etutor.pl. Pozdrawiamy! - 4 miesiące temu |
|
|
P510098 - Jak zatem skorzystać z płatności Pay Pal bez podawania na Waszej stronie kodu CV? Mi wyświetla się tylko opcja z podaniem numeru karty i kodu. To jakbym dał klucz do kasy.
-
4 miesiące temu
|
+1 |
|
Jeśli chcesz skorzystać z PayPal, po wybraniu tej metody powinno nastąpić automatyczna przekierowanie do serwisu PayPal, gdzie można zalogować się na swoje konto PayPal i zatwierdzić płatność bez podawania danych karty na naszej stronie. Jeżeli widzisz inny widok, prosimy o zrzut ekranu - sprawdzimy, czy nie występuje problem techniczny lub czy przeglądarka nie blokuje przekierowania. - 4 miesiące temu zmieniany: 4 miesiące temu |
|
P | P510098 |
|
|
+1 |
Rabat za staż w serwisie a subskrypcja.