ZALOGUJ SIĘ

Płatność inaczej niż numerem karty

6 miesięcy temuostatnia aktywność: 4 miesiące temu
Dzień dobry,

Czy za kurs da się zapłacić inaczej niż podając numer karty? Nie przypominam sobie, by taka forma była rok temu, gdy kupowałem kurs, a obecnie nie mam jak jej przedłużyć inaczej niż przelewem lub BLIK-iem, które nie są jednak dostępne.
R
Redar45

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 5

Hejka, ja Jerzy wielokrotnie płaciłem poprzez punkt "Agencja Opłat Expert". Jaki problem?
jerzy_pozoga

Uprzejmie informujemy, że z końcem lipca 2025 roku część kursów na platformie eTutor dostępnych jest aktualnie w modelu subskrypcyjnym, więc podanie danych karty płatniczej to jedyny sposób zakupu. W tej sytuacji płatność przelewem tradycyjnym, poprzez Blik lub inną formę nie jest możliwe, bardzo nam przykro.

Jednak po zakupie kursu na miesiąc lub rok można od razu wyłączyć subskrypcje po wejściu w Menu > Ustawienia konta > sekcja Zarządzanie dostępami > Twoje kursy lub poprzez link - https://www.etutor.pl/profil/historia, tak aby w kolejnym miesiącu lub roku nie została ściągnięta automatycznie następna opłata.
aleksandra.rosiek
Pracownik eTutor
korkirw - Już uwierzyłem jak bardzo jest wam przykro - 5 miesięcy temu
Redar45 - Dokładnie. Czyli pozostaje spełnić moją obietnicę sprzed pół roku i pożegnać się z eTutorem, jak tylko skończy mi się konto opłacone jeszcze przed tą durną zmianą. - 5 miesięcy temu

Chcą, żeby udostępnić numer karty o kod CV firmie, która ma problem z bezpiecznym utrzymaniem haseł użytkowników. Niedoczekanie.
P
P510098
aleksandra.rosiek - @P510098 transakcje dokonywane szybkimi przelewami i kartami płatniczymi obsługują w naszym imieniu znane i zaufane firmy - PayU S.A. i PayPal. Oferują one wiele wygodnych sposobów płatności, jednocześnie zapewniając bardzo wysoki poziom bezpieczeństwa. Dane Twojej karty płatniczej nigdy nie są przekazywane do eTutor - otrzymujemy tylko komunikat z informacją, czy płatność została poprawnie zrealizowana.

Podczas całego procesu zakupowego stosujemy bezpieczne połączenia HTTPS. Szyfrowanie SSL zabezpiecza przed przechwyceniem wprowadzonych przez Ciebie danych przez osoby nieuprawnione.

Jeśli masz dodatkowe pytania lub wątpliwości, prosimy o kontakt: [...]@etutor.pl. Pozdrawiamy!
- 4 miesiące temu
P510098 - Jak zatem skorzystać z płatności Pay Pal bez podawania na Waszej stronie kodu CV? Mi wyświetla się tylko opcja z podaniem numeru karty i kodu. To jakbym dał klucz do kasy. - 4 miesiące temu
aleksandra.rosiek - @P510098 uprzejmie informujemy, że w momencie wpisywania danych karty nie znajdujesz się w naszym systemie, tylko na zabezpieczonej stronie operatora płatności (PayU lub PayPal). To oni przetwarzają dane kart zgodnie ze swoimi standardami bezpieczeństwa.

Jeśli chcesz skorzystać z PayPal, po wybraniu tej metody powinno nastąpić automatyczna przekierowanie do serwisu PayPal, gdzie można zalogować się na swoje konto PayPal i zatwierdzić płatność bez podawania danych karty na naszej stronie.

Jeżeli widzisz inny widok, prosimy o zrzut ekranu - sprawdzimy, czy nie występuje problem techniczny lub czy przeglądarka nie blokuje przekierowania.
- 4 miesiące temu zmieniany: 4 miesiące temu

Dziękuję za wyjaśnienie. Nie wpisywałem dotychczas numeru karty. Byłoby lepiej gdyby wybór metody płatności (PayPal lub PayU) był możliwy we wcześniejszym kroku i nastąpiło po tym przekierowanie. Serwis PayPal ma dane mojej karty i nie potrzebuje jego ponownego podawania. Powinno wystarczyć zalogowanie po przekierowaniu w serwisie PayPal.
P
P510098
aleksandra.rosiek - @P510098 rozumiemy Twój punkt widzenia - możliwość wcześniejszego wyboru metody płatności i bezpośrednie przekierowanie do PayPal (bez konieczności ponownego wpisywania danych karty) byłoby rzeczywiście wygodniejszym rozwiązaniem dla Użytkowników. Przekażę tę sugestię do zespołu odpowiedzialnego za rozwój platformy. Jednocześnie spieszę z informacją, że od wczoraj wprowadzono możliwość płatności Blikiem - być może ta informacja będzie dla Ciebie pomocna. Pozdrawiam serdecznie. - 4 miesiące temu
agatastaniak1 - Możliwość płatności BLIK to bardzo dobre rozwiązanie. - 4 miesiące temu

Tak. Pojawila sie ta mozliwość (oplacenie subskrypcji blikiem) i z niej skorzystalem. Blik to dobry ruch.
P
P510098