ZALOGUJ SIĘ

jak wydać majątek w dwa dni 💸💸💸

zmodyfikowany: 6 miesięcy temuostatnia aktywność: 5 miesięcy temu
Mam 4000 monet, a moja subskrypcja kończy się za dwa dni. Nie wyświetla mi się opcja jej przedłużenia za monety. Na co mogłabym je przeznaczyć? Dodam, że uczę się hiszpańskiego i wykupiłam już wszystkie lekcje specjalne.
G
gbednarek

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Na hiszpańskim nie ma na co wydawać :-( W ogóle monety można jakoś zagospodarować tylko ucząc się angielskiego, dla innych języków w zasadzie nie ma opcji, lekcji specjalnych śladowe ilości, innych ofert brak. Mam ponad 20 tys. monet i tyle mi z nich, że ładnie wyglądają na liczniku ;-)
I-Ka

@gbednarek Twój kurs eTutor hiszpański jest aktywny w ramach programu Santander Open Academy, w tej sytuacji przedłużenie dostępu o dodatkowe 7 dni za monety nie będzie możliwe, bardzo nam przykro.
adrianna.wu
mpietruczuk - Po co w takim razie są te monety skoro nie ma na co ich wydawać? - 6 miesięcy temu zmieniany: 6 miesięcy temu

Spieszymy z informacją, że monety można wymieniać na nagrody, jeżeli posiadamy indywidualnie wykupiony dostęp do kursu. Jest to dodatkowa funkcjonalność, której celem jest motywowanie do regularnej nauki. W przypadku kursu języka hiszpańskiego możemy wykorzystać je na: powrót do przeszłości, wyzwanie Waleczny tydzień, odblokowanie lekcji specjalnych oraz przedłużenie dostępu do aktywnych kursów o 7 dni. Dziękujemy za wszystkie sugestie - przekażemy je do osób decyzyjnych.
aleksandra.rosiek
Pracownik eTutor
j_pawlowski - Za 50 monet możesz kupić wyzwanie Waleczny Tydzień, żeby po tygodniu codziennej nauki odebrać 100 monet, czyli być 50 na plusie. Szkoda, że w tygodniu można rzucić tylko jedno wyzwanie :-) - 6 miesięcy temu
I-Ka - Czyli wydasz monety, żeby mieć więcej monet, których nie ma na co wydać ;-)
Wiadomo, że przytłaczająca większość uczy się tu angielskiego, ale skoro już są oferowane inne języki, to byłoby miło, gdyby zadbano o nie trochę, choćby dodając więcej lekcji specjalnych. Bo cena, zdaje się, taka sama, a jakość - no cóż...
- 6 miesięcy temu