ZALOGUJ SIĘ

Dotyczy zakupu abonamentu PREMIUM

6 miesięcy temuostatnia aktywność: 3 miesiące temu
11.12.2025r zakupiłam abonament PREMIUM w promocji za 159 zł / rok i ten fakt jest odnotowany w moich zakupach abonamentowych, natomiast nie widzę żadnych możliwości korzystania z nowości PREMIUM zapisanych w ofercie, jak np rozmowy z nateave speakerami lub AI =Buddy Chat. Do tej pory po każdym zakupie przedłużającym ważność abonamentu dostawałam informację e-mailową, a tym razem tak się nie stało. Bardzo proszę o wyjaśnienie moich wątpliwości. Pozdrawiam-Alicka K
alka45
adrianna.wu - Z danych w systemie widzę, że płatność za Premium nie powidła się, dlatego usługa nie została aktywowana na Pani koncie. Dodam, że można ją zakupić w modelu subskrypcyjnym, a nie abonamentowym. Różnice pomiędzy tymi sposobami płatności opisane są tutaj - https://www.etutor.pl/buy/payments-faq - 5 miesięcy temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

Hej. Dobre pytanie, ja też nie moglam znaleźć nieczego oprócz Buddy. Buddy powinien byc na stronie startowej, prawy dolny róg, blondi z kitką w kółeczku :-). Reszty dobrą chwilę sie naszukałam, nie znalazłam też żadnej pomocy czy instrukcji do funkcji AI. Wizard pokazuje sie po każdej lekcji i po każdym module i robi z Tobą powtorki, daje zdania do lekcji. Quest i Quest video znajdziesz krok po kroku podaję: 1. Wejdź w swoj kurs , do którego na pewno jest dedykowany Premium AI, 2. Klikasz ...
trzy kropki po prawej
3. klikasz" Strony lekcji wg typu"
4. W typ ćwiczenia rozwijasz i szukasz quest i quest video. One są w niektórych lekcjach -
E
ETUTOR-572629288

Nauczycielka AI to zadania "Ćwicz rozmowę" np po module 29 w poziomie A1. Na wyższych stopniach A2 itd jest tego więcej.

Mam nadzieję, że pomogłam. Etutor stawia mi kawę za pisanie wskazówek :-)
E
ETUTOR-572629288
6 miesięcy temuzmieniany: 6 miesięcy temu
agnieszka.kw - Iza, kawa jest Twoja :) - 6 miesięcy temu

adrianna.wu

Może przydałby się wątek o nauce z Premium? Sama nazwa kursu mi się nie podoba.

Ale materiał kursu bardzo mi pomaga i w nauce pisania i w "gadania". Dostałem kopa do przodu i eliminuję utrwalone proste błędy.

Boję się że Tutor team osiądzie na laurach, tak jak to się dzieje z Diki i bazowymi kursami.
abmmichal