ZALOGUJ SIĘ

premium nie działa właściwie. konwersacje się nie otwierają. czy to będzie naprawione

6 miesięcy temuostatnia aktywność: 6 miesięcy temu
właśnie dzisiaj zakupiłam opcję premium i niestety mogę skorzystać tylko z chat. konwersacje się nie ładują. czy to zostanie naprawione? głównie na tym mi zależało.
M
mikir

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 5

Wysłałem rano do supportu maila ze stacktracem. Na razie bez odpowiedzi.
B
brejk93

@mikir, odpisaliśmy już na Twoją wiadomość przesłaną na adres [...]@etutor.pl, w której prosimy o dodatkowe informacje związane z napotkanymi trudnościami, aby jak najszybciej Ci pomóc :)
kamila.zet
Pracownik eTutor
6 miesięcy temuzmieniany: 6 miesięcy temu

Chciałem przetestować konwersację video na jakiejś lekcji z poziomu A2 i nie startuje,
H
Hamilton

Dodam jeszcze do wiadomości sprzed 3 dni - jest symbol czerwonej słuchawki z czerwonymi okręgami a po chwili: "Komunikat z witryny www.etutor.pl. Wystąpił błąd podczas nawiązywania sesji z awatarem. Proszę spróbować ponownie." I tak jest za każdym razem. Nie pozwala to przetestować funkcji i nie zachęca do kupna Premium AI, a promocja kończy się dzisiaj....

PS: Udało się odpalić tę funkcję a apce na telefonie i ostatecznie też na komputerze.
Funkcja wideoczatu z awatarem wygląda fajnie - rozmowy brzmią dość naturalnie. Na koniec jest podsumowanie. Przydałoby się w podsumowaniu jedynie wskazanie największych błędów i ich poprawienie, wskazanie ewentualnie na co zwrócić uwagę przy nauce, jeśli np. problem leży w gramatyce lub wymowie określonych głosek.
H
Hamilton
6 miesięcy temuzmieniany: 6 miesięcy temu
aleksandra.rosiek - @Hamilton prosimy o przesłanie zrzutów ekranu wraz z opisaniem problemu na adres: [...]@etutor.pl, z góry dziękujemy i przepraszamy za utrudnienia. - 6 miesięcy temu

Niestety premium nie działa. Co kilka Tematów kursu pojawia się opcja "Ćwicz rozmowę - Ukończ tematy 25-27 aby odblokować" A po ukończeniu tematów opcja zamienia się na "Ćwicz rozmowę - Gratulacje ! Zadanie ukończone". A link pozostaje martwy.
mialek
aleksandra.rosiek - @mialek prosimy o przesłanie zrzutów ekranu wraz z opisaniem problemu na adres: [...]@etutor.pl, z góry dziękujemy i przepraszamy za utrudnienia. - 6 miesięcy temu