ZALOGUJ SIĘ

AI- konwersacje, trail version- premium

zmodyfikowany: 7 miesięcy temuostatnia aktywność: 7 miesięcy temu
Włąśnie otrzymałem informację o możliwości dokupienia modułu - AI konwersacje. Subskrypcja miesięczna lub roczna. Nie widzę możliwości przetestowania. Na rynku są dostępne aplikacje spełniające podobną funkcję. Dlaczego mam wybrać ten dodatek? Proszę włączyć możliwośc np 1-dniowego przetestowania. Opcja rezygnacji w ciągu 14 dni to uciążliwość.
H
harold

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 11

Też chciałbym przetestować ten produkt, tym bardziej, że na rynku jest mnóstwo podobnych narzędzi. Brak takiej opcji, zastąpiony opcją zwrotu pieniędzy, jest tanim chwytem marketingowym i to dokonywanym na stałych klientach.
B
brejk93
AgusB - Masz rację, na ryku jest mnóstwo podobnych narzędzi, w zdecydowanej większości subskrypcja jest sporo wyższa niż promocyjna cena Etutora. Ale jako Polacy generalnie nie mamy, żadnych oporów przed wspieraniem amerykańskich czy chińskich firm, za to problemy zaczynają się przy polskich. - 7 miesięcy temu
brejk93 - Wszystkie narzędzia jakie widziałem dają okres próbny, po którego upłynięciu pobierana jest opłata za kontynuowanie subskrypcji.
Komentarz o wspieraniu czegokolwiek to totalna bzdrura, chodzi o możliwość sprawdzenia za co placę bez zbędnych procedur.
Najlepszym dowodem na wspieranie poslkiej firmy jest pisanie tutaj postów.
- 7 miesięcy temu

Ja również jestem ciekawa co ta płatna wersja wnosi do tej, którą każdy może mieć za darmo. Chętnie bym przetestowała.
R
Roxyinthegarden

Dziękujemy za zainteresowanie naszym nowym produktem. :)
Stworzyliśmy Premium, aby dać Użytkownikom jeszcze więcej możliwości nauki języka z pomocą technologii AI. Nasz nowy produkt to rozszerzenie kursu bazowego (dot. kursów flagowych) o dodatkowe ćwiczenia i funkcje poza lekcjami, które zapewniają więcej praktyki i okazji do prawdziwych rozmów.

Wiemy, jak ważna jest umiejętność mówienia i że mała ilość takich ćwiczeń była odczuwalna, a z Premium można rozgadać się na całego – swobodnie, bez stresu i oceniania.

Więcej informacji o usłudze Premium na blogu - https://www.etutor.pl/blog/712/premium_nowosc_w_etutorze

Na ten moment jedyną opcją, aby skorzystać z Premium, jest zakup. Rozumiemy, że brak dostępu testowego i kwestia zgłoszenia rezygnacji z zakupu, mogą być kłopotliwe. Dlatego w planach mamy wdrożyć trial, jak tylko się pojawi będziemy Was informować - będziemy wdzięczni za cierpliwość.
agnieszka.kw
Pracownik eTutor
basiaorzech - Czy funkcja premium to dodatkowe ćwiczenia z zakresu konwersacji ( np po zakończonej lekcji ?) czy to oosobny panel umożliwiające swobodną rozmowę na dowolny temat ? - 7 miesięcy temu

a ja mam pytanie... jak wiemy, w dowolnym języku możemy porozmawiać choćby z chat gpt, co nowa usługa Premium wnosi ponad to żebym był skłonny wydać dodatkowe pieniądze?

I tak, również jestem za udostępnieniem okresu próbnego do testowania.
Z
zaskal
brejk93 - No dokładnie tego chciałem się dowiedzieć. Chat premium twierdzi że jest oparty o Open AI więc tak jak Chat GPT. - 7 miesięcy temu

No niestety na razie jest słabo. Wykupiłem dostęp bo nie ma innej możliwości przetestowania i jedyne co działa to chat. Konwersacje się nie ładują, pewnie system jest przeciążony. Nie dość że zapłaciłem to teraz będę robił za testera systemu. Jestem rozczarowany.
B
brejk93
basiaorzech - Zgadzam się,

Również się zawiodłam.... najbardziej zależało mi na szybkim dostępie do panelu z konwersacją (i uwaga nie chat w formie pisania a raczej rozmowy).
Buddy chat - to czat do pisania, brak funkcji głosowej, tak samo Wizard,
Nauczycielka AI dostępna jest po wykonaniu kilku lekcji i raczej na zasadzie powtórek z danych tematów.
szkoda bo DIKI i etutor używam od kilku lat
- 7 miesięcy temu

Dla zawiedzionych.
Możecie zrezygnować do 14 dni.
Cytat z https://www.etutor.pl/offers/premium-yearly-december-2025
"Tak, możesz zrezygnować z Premium w ciągu 14 dni od zakupu i otrzymać pełny zwrot. Wystarczy napisać do nas na adres: [...]@etutor.pl, podając imię i nazwisko, swój login w eTutorze oraz datę zakupu. "

ps. Może jednak doczekamy się tego o czym myśleliśmy.
M
marzim

Przetestowałem Wizarda w ramach lekcji. I muszę powiedzieć, że jest całkiem dobry! Kilka razy robiłem to ćwiczenie i w zależności od moich odpowiedzi nieco inaczej prowadził rozmowę. To duży plus, bo chat "pisany" u konkurencji (Speakly) - mam wrażenie - w ogóle nie reaguje na to, co się pisze, i swoje wypowiedzi konstruuje często obok odpowiedzi użytkownika, jakby szedł według nakreślonego schematu, a także powtarza te same pytania.

Natomiast w dobie konkurencji i dostępnych również LLMów jak Chat GPT czy Gemini (które nie są wyspecjalizowane w nauce języka, ale mogą być do tego zapromptowane, zachowując przy tym swoje szerokie zastosowanie) radziłbym się zastanowić ekipie eTutora, czy za te chaty pobierać dodatkową i niemałą opłatę. Rozumiem, że to rodzi koszty, ale konkurencja, szczególnie ze strony LLMów, jest dość silna. Speakly swoje funkcje AI (oprócz chata do konwersacji także krótki tekst codziennie do czytania) wprowadziło w ramach dotychczasowego abonamentu.
H
Hamilton
m.s.gumienn - Podbijam ten komentarz:) Zgadzam się zarówno z tym, że chatbot a'la wirtualny nauczyciel, który pojawia się na koniec lekcji jest naprawdę ok. Wyjaśnił mi kilka rzeczy, co do których miałam pytania. Przećwiczyłam co chciałam przećwiczyć i powtórzyć.

Jedyny zgrzyt dla mnie to właśnie to, że opcje AI nie zostały wprowadzone jako udoskonalenie dotychczasowego kursu i są osobno płatne. Nie lubię takich akcji, szczerze to już wolę jakby ceny się trochę podniosły ale właśnie bez takich kombinacji.

Mimo to jestem z tej nowej funkcji zadowolona.
- 7 miesięcy temu

Dzięki Premium zyskacie dostęp do szeregu nowych funkcjonalności, które wspierają naukę na różne sposoby:

✨Więcej Questów AI – w formie czatu, rozmowy głosowej oraz rozmowy z awatarem.
 Questy są integralną częścią kursu i pojawiają się podczas przerabiania materiału.
Aby sprawdzić, gdzie dokładnie się znajdują:
wejdź na stronę „Lekcje”, kliknij ikonę opcji (trzy pionowe kropki) w prawym górnym rogu, a następnie wybierz „Strony według typu”.
W selektorze „Typ ćwiczenia” ustaw „Quest” lub „Quest wideo” – zobaczysz wtedy listę lekcji, w których znajdują się te ćwiczenia.

✨Chat z Wizardem
- po ukończeniu lekcji możesz porozmawiać z doświadczonym lektorem AI. Wystarczy kliknąć gradientowy przycisk „Kontynuuj” na ekranie gratulacyjnym.
Wizard odpowie na Wasze pytania językowe i pomoże utrwalić materiał z kursu.

✨Rozmowy z nauczycielką AI
- po przerobieniu określonej części kursu (co 3–4 tematy, średnio co 10-15 lekcji) możesz odbyć konwersację z wirtualną nauczycielką. To świetna okazja, by utrwalić materiał, zdobyć wskazówki i otrzymać praktyczne rady w formie rozmowy z awatarem.

✨Buddy to Wasz partner do codziennej, swobodnej rozmowy. Nie uczy jak nauczyciel – rozmawia jak znajomy, dzięki czemu naturalnie szlifujesz język każdego dnia.
Znajdziesz go na stronie startowej, w prawym dolnym rogu ekranu.

Więcej informacji - https://www.etutor.pl/blog/712/premium_nowosc_w_etutorze
adrianna.wu

hmm no mnie raczej to nie przekonuje. od dawna rozmawiam sobie z chat gpt (platny) i bardzo fajnie wychodzą te rozmowy, możemy je poprowadzić tak jak chcemy, bez ograniczeń.
Dlatego też uważam że taka dodatkowa opłata chyba jest trochę nie na miejscu...
Z
zaskal

Rozmowa w języku niemieckim to mój słaby punkt. Myślałem, że pojawienie się "lektora AI" rozszerzy moje możliwości nauki języka. Upraktyczni go. Niestety rozmowy z nauczycielką AI to jakaś pomyłka. Na każdej płaszczyźnie:
1 Potrzebuje bardzo szybkiego łącza internetowego do zaczyna bełkotać ni to po chińsku ni po mongolsku.
2 Jak na poziom połowy A2 to zbyt szybko mówi i zadaje zbyt rozbudowane pytania. Jeżeli ktoś (tak jak ja) ma trudności z komunikacją w j. niemieckim to z koleżanką AIką się nie dogada.
3 Lektorka AI nie próbuje powalczyć z twoim brakiem umiejętności. Zada pytanie, poczeka na odpowiedź i zakończy w stylu SUPER! mimo, że nic nie powiedziałeś.
Plusem jest Czat z Markusem. Jednak to nadal tyko pisanie.
Jestem rozczarowany. Mam jeszcze tydzień na odstąpienie od umowy.
christopherg
AgusB - Sugeruję korzystanie z mikrofonu w smartfonie podczas Czatu z Markusem. A do nauki rozumienia ze słuchu polecam choćby kurs Nicos Weg, dostępny na YouTubie i Deutsche Welle. Mimo, że kurs jest dla początkujących, zachowane jest naturalne tempo wypowiedzi. Warto nad tym popracować. - 7 miesięcy temu

Tak, problem mówienia zbyt szybko dostrzegłem też w "mówionej" lekcji na poziomie B2 dostępnej w ramach abonamentu zwykłego. Warto rozważyć usprawnienie na tym polu.
H
Hamilton