ZALOGUJ SIĘ

Zatwierdzanie ze jest sie czlowiekiem na cloudflare

7 miesięcy temuostatnia aktywność: 7 miesięcy temu
Dzisiaj ze 4 razy juz musialem zatwierdzac ze jestem czlowiekiem.
To tak juz ma zostac?
wp73

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 8

I-Ka

same, same. Mam subiektywne wrażenie, że głównie potwiwrdzam, że jestem człowiekiem. Jeszcze trochę i zacznę wątpić w swoje człowieczeństwo
J
jhaly
Malwa90 - ja już zwątpiłam xD - 7 miesięcy temu

Uprzejmie informujemy, że jest to tymczasowa niedogodność, wprowadzona w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania platformy w okresie, w którym zmagamy się z problemami technicznymi. Wiemy, że taka forma weryfikacji może być uciążliwa, dlatego bardzo przepraszamy za kłopot.

Gdy tylko sytuacja się ustabilizuje, częstotliwość weryfikacji zostanie znacząco ograniczona.
Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności.
aleksandra.rosiek
Pracownik eTutor
jerzy_pozoga - Hi, Pani Aleksandra- dzięki za rzetelne info, ANO JA, podobnie do wielu studentów równiez mam kłoptliwe skojarzenia ^&^, pozdrawiam - 7 miesięcy temu

Jest to trochę upierdliwe ale można to wyłapać - szczególnie przy robieniu powtórek jeżeli zatrzymasz się przy jakimś słowie i naciśniesz dwa razy na dowolne inne (aby uruchomił się słownik Diki.pl) i wywali błąd wtedy dobrze jest w drugiej karcie (w przeglądarce) uruchomić nawet stronę główną (etutor.pl) aby przejść przez 🤖 robota i można wrócić do poprzedniej karty aby zatwierdzić powtórkę. Dzięki temu nie będziesz gubił powtórek i przerabiał po kilka razy tych samych. Słabiej to wypada przy lekcjach ale tam z kolei nie tracisz postępu.
pr0way
7 miesięcy temuzmieniany: 7 miesięcy temu

na apce nie trzeba potwierdzać, odbywa się to dość szybko i automatycznie
Z
zaskal
pdys - apka na adroida tez o to regularnie pyta - 7 miesięcy temu

Dziś to i nawet Cloudflare padł xD
M
Malwa90

Na apce też trzeba się weryfikować i nie odbywa się to szybko. Czasem mieli i kilka minut, odświeża się, próbuje raz jeszcze i tak do skutku. Więc robienie powtórek na kilkanaście razy mając kilka minut wolnego stało się niemożliwe.
J
jussoko

Dziś mnie nie wyryfikowano pod kątem człowieczeństwa! Czyżby powrót do płynnej nauki?
K
Konwalia-Majowa