ZALOGUJ SIĘ

Powolne działanie strony/aplikacji

7 miesięcy temuostatnia aktywność: 7 miesięcy temu
Cześć, czy tylko u mnie powtórki działają dzisiaj strasznie wolno i system co chwilę się zacina? Nie ma znaczenia czy próbuję robić powtórki przez przeglądarkę czy przez aplikację.
munk2
KUBIk0L - Lipa straszna ostatnio, wczoraj po południu chciałem zrobić powtórki to nawet nie mogłem wejść na stronę. Dziś mam zaległość a strona tak muli, że jak normalnie robię powtórki w mniej niż 15 min to dziś się zejdzie 30 min. - 7 miesięcy temu
ewa_debrzno - Wczoraj i dzisiaj aplikacja na telefonie nie działała u mnie wcale. Przeinstalowanie nie pomogło. - 7 miesięcy temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 26

U mnie wszystko działa wolno, gry i lekcje też :( Coś siada w systemie.
I-Ka

u mnie to samo:-(
R
Rozanielenie

u mnie to samo:-(
R
Rozanielenie

tragedia, raz lepiej raz gorzej ale kiepsko
M
Mario951

Gdzie najlepiej zgłaszać reklamację ? To nie dzieje się raz tylko występuje dosyć często i zasługuje na pewne zwroty środków.
P
piotrb710
darkobo - [...]@etutor.pl - 7 miesięcy temu

Dziękujemy za wiadomości oraz za cierpliwość.
Rzeczywiście, obecnie występują chwilowe problemy z działaniem platformy, które mogą powodować spowolnienie lub zawieszanie się powtórek oraz lekcji. Nasz zespół już nad tym pracuje i postaramy się przywrócić pełną funkcjonalność jak najszybciej.

Przepraszamy za utrudnienia i dziękujemy za wyrozumiałość! W przypadku pytań prosimy o kontakt z naszym zespołem: [...]@etutor.pl
aleksandra.rosiek
Pracownik eTutor
munk2 - Dziękuję za informację - 7 miesięcy temu

Potwierdzam, aż nie chce się z niego korzystać!
E
ETUTOR-040320184

U mnie etutor już działa dużo lepiej, ale wcześniej były problemy - wszystko ładowało się wolno lub wywalało całkowicie.
M
Malwa90

wczoraj w ogole platforma byla niedostepna. zdazylem zrobic polowe sesji. Teraz dziala. Zobaczymy...
wp73
Dorotka83 - Platforma na komputerze w ogóle nie jest dostępna, jedynie aplikacja działa. - 7 miesięcy temu
Anna.Golianek - Ja mam odwrotnie. To jakiś cyrk. - 7 miesięcy temu
I-Ka - Tak, cały wieczór nie działało, kosztowało mnie to 40 monet :D bo nie udało mi się zalogować i pouczyć. - 7 miesięcy temu
darkobo - Uważam, że powinni zwrócić ci te monety. W końcu przeszkoda leżała po stronie eTutor. - 7 miesięcy temu
I-Ka - Nie no, trochę żartowałam z tymi monetami, i tak jestem tu jakoś nieprzyzwoicie "bogata", bo na nie-angielski nie bardzo jest na co wydawać. Ale rozczarowana byłam, bo lubię sobie posiedzieć wieczorem na powtórkach i innych takich. - 7 miesięcy temu
darkobo - Mnie też się ostatecznie udało. Ale jak sobie pomyślałam, że mając rzucane wyzwanie nawet nie mógłbym skorzystać z powrotu do przeszłości, to aż mnie ciarki przeszły. A odpowiedź mailowa z pomocy była wysoce niezadowalająca. - 7 miesięcy temu
I-Ka - Wyobrażam sobie, przy tak imponującym stażu! - 7 miesięcy temu

Z komórki nie jestem w stanie się połączyć. Na stacjonarnym strona się otwiera i działa w miarę normalnie. Na ipadzie od jakiegoś czasu dzieją się cuda.
Marg-g

Nie pamiętam kiedy ostatnio miała miejsce tak długa awaria systemu :/
Trochę zaczynam się obawiać o funkcjonowanie Etutora, bo obok tych tych problemów nie widać także bieżących działań na stronie. Nie pojawiają się nowe lekcje specjalne, na blogu cisza od maja tego roku, a także co widać na przykładzie słownika hiszpańskiego to tak jak był w budowie tak przez lata chyba nic się z nim nie dzieje.
munk2
Malwa90 - To samo niestety zauważyłam;( Mam wrażenie że etutor stanął w miejscu i to od juz od dłuższego czasu. Z tego wlasnie powodu zrobilam sobie długą przerwę w korzystaniu z portalu, dopiero ostatnio wróciłam i widzę że niewiele się zmieniło. Brak nowych lekcji specjalnych, czy lekcji na poziomach b2-c2, nowych quizów, a w grach ciągle pojawiają się te same słówka. Dla zaawansowanego użytkownika portal się robi mało atrakcyjny. - 7 miesięcy temu

U mnie nic nie działało. Teraz działa. Mam nadzieję, że już na dobre.
darkobo
7 miesięcy temuzmieniany: 7 miesięcy temu
darkobo - złudna to była nadzieja... - 7 miesięcy temu

Przez kilka dni wszysto u mnie działało, aplikacja przestała się zawieszać, ale dziś na smartfonie przy powtórkach ciągle pojawia się komunikat:
An error occurred while retrieving data from the server. Spróbuj ponownie
J
jciesielska
darkobo - To i tak nie tak źle. Taki komunikat pojawiał mi się stosunkowo często, tyle że "Spróbuj ponownie " z reguły wystarczało (przed ostatnią awarią).
Mnie się pojawiał komunikat "Sorry, you have been blocked
You are unable to access etutor.pl" 😮
- 7 miesięcy temu

Wczoraj (08.11) aplikacja nie działała, teraz działa bardzo wolno.
M
marcinkojder

Wczoraj (08.11) aplikacja nie działała, teraz działa bardzo wolno.
M
marcinkojder
Spranzel - U mnie dokładnie to samo! - 7 miesięcy temu

Dzisiaj 09.11. - aplikacja zacina się, pracuje bardzo wolno, nie działa, jak pozostałe 7 dni wcześniej ! No ile można!!!!!!!!!!
Czy Będziecie zwracać KASE?
Spranzel

To nie są chwilowe trudności w działaniu platformy, tylko totalny clusterfuck. Taka czkawka po wprowadzeniu subskrypcji, która miała rzekomo poprawić działanie platformy.
Marg-g

Od kilku dni eTutor działa losowo: czasem w miarę normalnie, czasem bardzo źle (zarówno w przeglądarce jak i w aplikacji). Trzeba czekać na załadowanie się kolejnych pytań, udzielone odpowiedzi się gubią. W ten sposób więcej się człowiek zirytuje, niż nauczy.
T
tkus

to samo! od kilku dni, raz działa, raz nie. Nie da się korzystać. Nawet posta wysłać nie moge tutaj ;/
pdys

Zarówno aplikacja, jak i strona w przegądarce wcale nie działały przez cały weekend. E-mail wysłany w sobotę pozostał bez odpowiedzi. Powtórek nawarstwiło się tyle, że to aż zniechęca do ich wykonania. Biorąc pod uwagę, że jutro święto, może znów nie będzie działało i nie będzie kontaktu z Etutorem.

Dobrze, że chociaż teraz można napisać w końcu wiadomość tu na forum. Zastanawiam się, kiedy aplikacja będzie stabilna oraz jaka będzie rekompensata za utracone dni.
L
lechatgris
lechatgris - I do tego aplikacja działa teraz baaaardzo wolno, więc jak mam wykonać te setki powtórek? - 7 miesięcy temu
lechatgris - I znowu przez kilka godzin Etutor nie działał. To jest bardzo irytujące! - 7 miesięcy temu

Raz jeszcze przepraszamy za niedogodności związane z działaniem serwisu.

Obecnie jeszcze mogą wystąpić problemy techniczne, które mogą powodować: spowolnione ładowanie stron, trudności z logowaniem, problemy z uruchomieniem aplikacji. Nasz zespół pracuje nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności serwisu. Wkrótce przekażemy więcej informacji na temat postępu prac.

Dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość. Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie utrudnienia.
aleksandra.rosiek
Pracownik eTutor
7 miesięcy temuzmieniany: 7 miesięcy temu

Od wczoraj (11.11) aplikacja jakby już lepiej działała. Nie było problemu z logowaniem się, a i powtórki chodziły normalnie (przynajmniej u mnie).
Ciekawe czy wcześniejsze problemy techniczne mają związek z wyrażaniem wersji Premium.
darkobo
Malwa90 - U mnie wczoraj jeszcze zamulało, ale dziś widać już poprawę. Mam nadzieję , że problemy już zażegnane :) - 7 miesięcy temu

stresci ktoś te nowe zasady premium? Bo od kilku miesięcy waham się nad przedłużeniem dostepu (działam tu już kilka lat)
Z
zaskal

@zaskal
Takie info dostałem na maila:
uprzejmie informujemy o zmianach w regulaminie i polityce prywatności naszej platformy, które wejdą w życie od 12 listopada 2025.

Zmiany te są naturalnym krokiem w rozwoju naszych usług – pozwolą nam wprowadzać nowe funkcje, które ułatwią Ci naukę i korzystanie z naszych materiałów.

Co się zmienia?

Dodaliśmy opis nowej usługi eTutor Premium - subskrypcji zapewniającej dostęp do funkcjonalności opartych na AI w wybranych kursach.
Uszczegółowiliśmy zasady korzystania z funkcji AI, które są dostępne nieodpłatnie w ograniczonym zakresie w ramach wykupionego kursu lub dostępne w pełnym zakresie w ramach dodatkowej usługi eTutor Premium.
Zaktualizowaliśmy informacje o działaniu algorytmów AI oraz o zasadach przetwarzania danych wprowadzanych podczas interakcji z AI
darkobo
zaskal - no tak, też to czytalem ale nikt jasno nie wytłumaczył na czym polega etutor premium. czy trzeba będzie coś dopłacać do dodatkowych usług itd. - 7 miesięcy temu
darkobo - Można się spodziewać, że skoro Premium, to będzie drożej.
A dokładnie na czym będzie to Premium polegać to pewnie kiedyś się dowiemy.
Może jak w końcu zakończą testy i uporają się z problemami technicznymi.
I chyba nie tylko technicznymi.
- 7 miesięcy temu

Byłabym wdzięczna za zaprzestanie upierdliwego sprawdzania, czy jestem człowiekiem. Jestem człowiekiem, dlatego sprawdzanie tego faktu co kilka-kilkanaście powtórek doprowadza mnie do furii.
Znowu wprowadzacie zmiany w biegu na środowisku produkcyjnym, zanim je dobrze przetestujecie.
Marg-g
Kathiea - Zgadzam się, aż odechciewa się korzystać ze strony. W ogóle nie rozumiem, czemu zostało to wprowadzone? - 7 miesięcy temu
pdys - Dokładnie, zalogowałem się tutaj specjalnie, żeby to napisać. Najpierw problemy techniczne a teraz to.... - 7 miesięcy temu

Uprzejmie informujemy, że jest to tymczasowa niedogodność, wprowadzona w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania platformy w okresie, w którym zmagamy się z problemami technicznymi. Wiemy, że taka forma weryfikacji może być uciążliwa, dlatego bardzo przepraszamy za kłopot.

Gdy tylko sytuacja się ustabilizuje, częstotliwość weryfikacji zostanie znacząco ograniczona.
Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności.
aleksandra.rosiek
Pracownik eTutor