![]() | munk2 |
![]() | I-Ka |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
| aleksandra.rosiek Pracownik eTutor |
![]() | wp73 |
|
Dorotka83 - Platforma na komputerze w ogóle nie jest dostępna, jedynie aplikacja działa.
-
7 miesięcy temu
|
+3 |
|
I-Ka - Tak, cały wieczór nie działało, kosztowało mnie to 40 monet :D bo nie udało mi się zalogować i pouczyć.
-
7 miesięcy temu
|
+4 |
|
darkobo - Uważam, że powinni zwrócić ci te monety. W końcu przeszkoda leżała po stronie eTutor.
-
7 miesięcy temu
|
+3 |
|
I-Ka - Nie no, trochę żartowałam z tymi monetami, i tak jestem tu jakoś nieprzyzwoicie "bogata", bo na nie-angielski nie bardzo jest na co wydawać. Ale rozczarowana byłam, bo lubię sobie posiedzieć wieczorem na powtórkach i innych takich.
-
7 miesięcy temu
|
+4 |
|
darkobo - Mnie też się ostatecznie udało. Ale jak sobie pomyślałam, że mając rzucane wyzwanie nawet nie mógłbym skorzystać z powrotu do przeszłości, to aż mnie ciarki przeszły. A odpowiedź mailowa z pomocy była wysoce niezadowalająca.
-
7 miesięcy temu
|
+3 |
![]() | Marg-g |
![]() | munk2 |
|
Malwa90 - To samo niestety zauważyłam;( Mam wrażenie że etutor stanął w miejscu i to od juz od dłuższego czasu. Z tego wlasnie powodu zrobilam sobie długą przerwę w korzystaniu z portalu, dopiero ostatnio wróciłam i widzę że niewiele się zmieniło. Brak nowych lekcji specjalnych, czy lekcji na poziomach b2-c2, nowych quizów, a w grach ciągle pojawiają się te same słówka. Dla zaawansowanego użytkownika portal się robi mało atrakcyjny.
-
7 miesięcy temu
|
+6 |
![]() | darkobo |
J | jciesielska |
|
darkobo - To i tak nie tak źle. Taki komunikat pojawiał mi się stosunkowo często, tyle że "Spróbuj ponownie " z reguły wystarczało (przed ostatnią awarią).
Mnie się pojawiał komunikat "Sorry, you have been blocked You are unable to access etutor.pl" 😮 - 7 miesięcy temu |
+1 |
M | marcinkojder |
M | marcinkojder |
![]() | Spranzel |
![]() | Marg-g |
![]() | pdys |
L | lechatgris |
|
lechatgris - I do tego aplikacja działa teraz baaaardzo wolno, więc jak mam wykonać te setki powtórek?
-
7 miesięcy temu
|
+2 |
|
lechatgris - I znowu przez kilka godzin Etutor nie działał. To jest bardzo irytujące!
-
7 miesięcy temu
|
+2 |
![]() | darkobo |
|
Malwa90 - U mnie wczoraj jeszcze zamulało, ale dziś widać już poprawę. Mam nadzieję , że problemy już zażegnane :)
-
7 miesięcy temu
|
+3 |
![]() | darkobo |
|
zaskal - no tak, też to czytalem ale nikt jasno nie wytłumaczył na czym polega etutor premium. czy trzeba będzie coś dopłacać do dodatkowych usług itd.
-
7 miesięcy temu
|
+2 |
|
darkobo - Można się spodziewać, że skoro Premium, to będzie drożej.
A dokładnie na czym będzie to Premium polegać to pewnie kiedyś się dowiemy. Może jak w końcu zakończą testy i uporają się z problemami technicznymi. I chyba nie tylko technicznymi. - 7 miesięcy temu |
+4 |
![]() | Marg-g |
|
Kathiea - Zgadzam się, aż odechciewa się korzystać ze strony. W ogóle nie rozumiem, czemu zostało to wprowadzone?
-
7 miesięcy temu
|
+2 |
|
pdys - Dokładnie, zalogowałem się tutaj specjalnie, żeby to napisać. Najpierw problemy techniczne a teraz to....
-
7 miesięcy temu
|
+1 |