ZALOGUJ SIĘ

Dodawanie słówek/wyrażeń do powtórek

7 miesięcy temuostatnia aktywność: 7 miesięcy temu
Cześć. Od jakiegoś czasu gdy w lekcji poznając nowe słowa/wyrażenia naciskam "dodaj do powtórek" nie przekierowuje mnie do napisania tego słowa, jak to miało miejsce do tej pory, tylko pokazuje kolejne słowo/wyrażenie. Zastanawiam się czy to wina strony eTutora czy u mnie coś jest nie tak. Mam tak już od kilku tematów i przyznam, że mi to przeszkadza bo po takim zapisaniu lepiej przyswajałam te słowa. Dodam również, że w tym miesiącu kończy mi się wykupiony pakiet roczny, więc przyszło mi również na myśl czy to nie jest przyczyną takiego działania aplikacji.
Pozdrawiam
W
wnogaj

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Też tak mam. Czasem przekierowuje, czasem nie. To chyba kwestia tego, jak eTutor to w danym temacie ustawił. Na pewno kończący się pakiet nie ma tu nic do rzeczy.
I-Ka

Kiedyś gdzieś na forum ktoś z pracowników eTutora napisał, że w zależności od poziomu językowego w początkowych tematach zostały usunięte ćwiczenia wymagające wpisania nowo poznanych słów, bo niektórzy użytkownicy nie radzili sobie z tym ćwiczeniem i nie mogli kontynuować lekcji.
j_pawlowski

Uprzejmie informuję, że po dodaniu hasła do powtórek z list słówek z lekcji nie ma obecnie konieczności ponownego wpisywania go w ćwiczeniach z lukami. Zmiana ta została wprowadzona, aby ułatwić naukę osobom początkującym - otrzymaliśmy sygnały, że dla części użytkowników ponowne wpisywanie hasła po jego pierwszym pojawieniu się było trudne i uniemożliwiało przejście do kolejnych materiałów.

Modyfikacja obejmuje wszystkie języki na poziomie A1, pierwszych 15 tematów na poziomie A2 oraz 10 pierwszych tematów na poziomie B1.

W razie dodatkowych pytań chętnie pomożemy.
aleksandra.rosiek
Pracownik eTutor