ZALOGUJ SIĘ

podalam troche inna odpowiedz w powtorce

14 lat temu
(My father was at the office, as usual).Czy to tez mozna uznac za poprawna odpowiedz?
joannamart
Ewa-Sally - A jak ta inna odpowiedź wyglądała?
Ocenianie powtórek masz tutaj: https://www.etutor.pl/pomoc/powtorki.php#ocenianiepowt
- 14 lat temu
joannamart - Ewa jeszcze troche nie lapie o co chodzi w tym wszystkim wiec nie wiem jak sprawdzic w powtorkach to zdanie ponownie. - 14 lat temu
efogt - Zakładka "Słówka" na stronie profilu, potem zakładka "Dodane do powtórek" a następnie na samym dole strony poszukaj niebieskiego napisu pt:."Elementy dodane do powtórek". Masz tam wszystkie słowa i zwroty które od samego początku nauki dodałaś do powtórek:) Spróbuj:) - 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

:) A jeśli Ci napisze że nie czy coś to zmieni? Jeśli minęłaś się z prawdą podczas powtarzania słówek i zwrotów (i masz wyrzuty sumienia) zatwierdź odpowiedź na 1 lub 2. To samo zdanie pojawi Ci się jutro może pojutrze i wtedy (jeśli zapamiętasz popełniony błąd) przerobisz zdanie jeszcze raz tym razem poprawnie:)

Pozdrawiam serdecznie:)
Widzę że dopiero rozpoczynasz naukę. Wierz mi, problemy które teraz wydają Ci się ogromniaste, po opanowaniu nauki na portalu eTutor, zrobią się trochę mniejsze:)Przyjemnego odkrywania:)....
E
efogt
joannamart - Jezeli to zdanie jest tez poprawne tzn,ze nie jest ze mna az tak zle jak myslalam;-)Mam nadzieje,ze problemy,ktore mam teraz z czasem beda wydawaly mi sie mniejsze:-)Dzieki serdeczne - 14 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.