ZALOGUJ SIĘ

CZY MOZNA NAUCZYC SIE ANGIELSKIEGO Z WIEKSZA ILOSCIA ZNAJOMYCH

14 lat temu
jestem na poziomie podstawowy + , szukam znajomosci do wspolnej nauki badz lekkiej rywalizacji. PS. TO MOTYWUJE.
sanczez-uk

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 2

A jak chcialbys to zrobic?
Etutor ma mocno ograniczone mozliwosci.
Nie mam tutaj mowy o grupowym skype czy wideokonferencjach.
Mozesz to jedynie zoorganizowac we wlasnym zakresie.
Good Luck.
TopMan

Pomysł bardzo mi się podoba, tzn. wspólne pogawędki "in english". Co do platformy, to już rzecz do uzgodnienia, czy gg, czy tlen czy jakiś skype.
Tylko myślę, że przydało by się więcej niż 2 osoby (grupa 4-5 osób) i wcześniej ustalana tematyka.

Chyba największy zysk by był wtedy, gdyby np. dwa tygodnie wcześniej był obierany temat rozmowy, w tym czasie uczylibyśmy się słownictwa dot. tego tematu i po 2 tygodniach rozmowa na ten temat, która pozwoliła by utrwalić i doszlifować słownictwo.

Co sądzicie o takiej formule?
R
radmar2
eneduelike - to byłoby ciekawe na swój sposób i nawet by można podzielić na grupy zaawansowania i się zebrać jakoś w grupy.
chyba coś takiego gdzieś nawet pisałem, ale chyba przepadło.
- 14 lat temu
eneduelike - w sensie, jakiś temat, i ewentualnie dopisywać się i niech ktoś by edytował i jedna konferencja, czy tam nawet ten program Lync Attendee - 14 lat temu
eneduelike - i się tak zorganizować, a to byłoby dobre, bo na omegle/chatroulette to sobie nie pogadasz ;) chyba, że z 'fapperami' - 14 lat temu
eneduelike - czy nawet na Ventrilo najlepiej i najtaniej by było, da się 5 kanałów, wykupi się serwer i gitara - 14 lat temu
eneduelike - dobra, nie piszę więcej ,bo się gubię w wątku chyba. - 14 lat temu