ZALOGUJ SIĘ

Witam. czy jest możliwość korzystania z lekcji nie będą online?

zmodyfikowany: 14 lat temu
tzn oprócz możliwości wydruku. np. ściągnięcie lekcji i zapisanie na dysku( znając życie to nie , bo piracie już byn handlowali w sieci etutor.pl ). a poza tym wydaje mi się ,ze to etutor to jest w końcu to czego szukałem. Pozdr.
H
halaszle

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 3

Niestety, obecnie nie oferujemy możliwości ściągnięcia materiałów do nauki offline - do poprawnego działania lekcji i wszystkich powiązanych z nimi modułów wymagane jest połączenie z internetem.
pako
Pracownik eTutor
halaszle - no to szkoda. teksty mozna sobie wydrukować, ale materiały video i fono można byłoby udostępnić aby móc zapisać np. na jakimś odtwarzaczu mp3. i słuchać w drodze do roboty. - 14 lat temu

ja tez duzo czasu spedzam w autobusie i rowniez ten czas moglabym wykozystac na nauke okolo 3ch godzin dziennie to jest naprawde marowanie czasu chetnie bym sluchala bo czytac nic nie moge ze wzgledu na chorobe lokomocyjna co moge zrobic?
H
henrykab

Do henrykab
Możesz korzystać z Audiobóków do nauki języka,lub płyt CD dołączanych do książek przy czym są one specjalnie spreparowane na róznych poziomach językowych od zupełnych podstaw aż po kolejne poziomy popatrz tu:
http://www.pearsonlongman.pl/pl/katalog/?category=561&subcategory=569#dane
ja korzystam z nich w ... samochodzie, który prowadzę, więc o czytaniu nie ma mowy -:)
TLK
14 lat temuzmieniany: 14 lat temu
TopMan - Kolejna taka seria to wydawnictwo Penquin.
Najlepsze dla poczatkujacych sa chyba serie wydawnictwa MacMillan Readers.
Rowniez w wersji audio.
- 14 lat temu zmieniany: 14 lat temu