![]() | quantum137 |
![]() | renata_k Pracownik eTutor |
Ewa-Sally - No i teraz gdyby - jak w Sugestiach - było widać kto głosował, to można byłoby napisać do tego niezadowolonego osobnika i zapytać, co mu się w naszej wypowiedzi nie podoba.
Czyli wpływ możecie mieć większy, bo sam próg to żadna przeszkoda. - 11 lat temu |
|
zorija - otóż to - udzielanie minusów powinno być uzasadnione ,a nie anonimowe,sama kiedyś dostałam minusa za błędną odpowiedż - właśnie od quantum ,ale w komentarzu uczciwie napisał co napisałam żle - i tak właśnie powinno być
-
11 lat temu
|
+3 |
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.
PS. Co do przeganiania to ostatnio maluuusio piszę:) żaden z tym więc problem.
narx! - 11 lat temu
wchodzisz w swój profil -> wykresy postępów -> reputacja. - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu
Jestem pełna podziwu, że przejrzałeś wszystkie swoje wpisy, ale w ten sposób nie znajdziesz. - 11 lat temu
Jeśli tutor nic nie zmienił w systemie to posty muszą być z tego dnia.
Zauważ, że nawet jak nic nie będziesz pisała kilka dni, to plusy/minusy zmienią wartość reputacji (ogólnej) nawet w dniu, w którym nic nie pisałaś dlatego, że tak są naliczane.
Co więcej nie otrzymasz punktów do tego dnia w którym nic nie pisałaś, zmianie ulegają tu tylko przeszłe posty i reputacja ogólna.
... i wracamy do punktu wyjścia czyli tego o czym traktuje moje pytanie. - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu
Jeżeli to nie młodzież w nastroju "a co mi kto teraz zrobi" (oceny w szkole już powystawiane) się z nudów bawi w minusowanie, to może być, że etutor robi jakieś porządki w bazie i zamyka konta nieużywane np. ponad 3 lata. Jak znika użytkownik, to znikają też jego pytania, odpowiedzi i punkty w nich przyznane. Ogólna reputacja istnieje w dwóch wersjach. Między liczbą w profilu a w Top40 jest różnica, u mnie 62, a u ciebie ponad 600. To są te punkty, które pouciekały w różny sposób.
* zrobię eksperyment na tobie ;) - 11 lat temu zmieniany: 11 lat temu
hmm... zdaje się, że masz jednak rację. - 11 lat temu
Wykup dostęp, aby dodać komentarz.