ZALOGUJ SIĘ

Jaka nauka

16 lat temu
Nie bardzo rozumiem jak się uczyc chodzi mi o to czy po wykupieniu kursu zostaną przesłane jakies materiały poczta typu ksiązka cwiczenia itp.czy tylko uczę się internetem prosze o więcej wiadomosci na ten temat.
?
Gość

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 7

W takim układzie co znacżą te ksiązki na zdjęciu.Skoro tak to rozumiem że będe dostawać ćwiczenia on-line i potem mam to komuś odesłac??
?
Gość

są darmowe lekcje - można się przekonać jak wygląda nauka chociaż częściowo
?
Gość

Wielkie dzięki za podpowiedzi nie byłam do końca przekonana co do tych ksiażek juz mam w domy trochę do angielskiego najbardziej się bałam segregatorów.Wiem że to nie jest też zły pomysł do nauki ale ja juz nie mam gdzie tego kłasc.Pozdro dla wszystkich.
?
Gość

Droga Dafne nie pyjaj jak masz sie uczyc aby sie nauczyc dostalas najwspanialszy program do nauki i skup sie na nauce tylko Ty wiesz co chcesz osiagnac z tych lekcji wiec nie trac czasu na pytania a bierz sie do nauki Twoja intuicja,wolny wybor i chec przyswojenia sobie angielskiego beda najlepsza sila motoryczna a sukcesy przy Twojej determinacji przyjda same gwarantuje ,zaufaj sobie i tylko idz do przodu z Tutorem powodzenia zobaczysz jakie to latwe
ipon

Masz rację Zenstef nic nie jest łatwe szczególnie nauka w póznym wieku.Pozdrawiam.
?
Gość

Dzięki za wsparcie.Pozdrawiam i również zycze wszystkiego naj naj w Nowym Roku.Jak będę potrzebowac pomocy to się odezwę.Do usłyszenia.
?
Gość

nic mi nie wchodzi do glowy co robic ,jak sie uczyc .pomozcie prosze
S
stan1311