ZALOGUJ SIĘ

Strzałki do przeglądania słówek bez dodawania/usuwania z powtórek.

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
Witam.Dlaczego zniknela ta strzalka do przechodzenia ze slowka na nastepne slowko?Prosze o wyjasnienie,jak sobie radzic w tej sytuacji.Pozdrawiam.
A
alan3000
renata_k - Witam,
przyciski ze strzałkami zostały usunięte, ponieważ pojawiały się niejasności w ich funkcji. Obecnie, aby przechodzić między słówkami bez dodawania/usuwania ich z powtórek, można posługiwać się strzałkami na klawiaturze, tak jak zasugerował sskorupski :)
Jeśli nie będą działać, proszę o zgłoszenie problemu drogą mejlową.

Pozdrawiam
Renata K.
- 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 4

Możesz przechodzić klawiszem enter, a akceptować klawiszami od 1 do 4.
rab.tomaszewski

Witam, można też strzałkami na klawiaturze, między klawiaturą do pisania i klawiaturą numeryczną. W lewo na dole od klawisza "enter".

Pozdrawiam.
?
Gość

Hej,niestety strzalki nie dzialaja,a moge jedynie przechodzic klawiszem 1,ale wtedy zaznaczam te slowa takim czerwonym kolkiem(pojawia sie obok slowa).Jesli jedynka przejde wszystkie slowa i jesli jeszcze raz wchodze w te slowka juz ise pojawia ta strzalka do przechodzenia.Czy tylko ja mam taki blad?To zaczelo mi sie pojawiac w lekcjach 55-60.Pozdrawiam i dzieki za podpowiedzi!
A
alan3000

Witam, klawiszem 1 usuwasz słowa z powtórek. Klawiszem 4 dodajesz słowa do powtórek. Strzałki na klawiaturze służą do przeglądania, bez dodawania lub usuwania z powtórek. Używamy strzałek poziomych. Powinny działać. Przy dalszych problemach polecam link na dole każdej strony "zgłoś problem".

Pozdrawiam.
?
Gość