ZALOGUJ SIĘ

problem - komputer nie wpisuje liter na pierwszej pozycji w ćwiczeniu

12 lat temuostatnia aktywność: 12 lat temu
na kolejnej juz lekcji przy wpisywaniu / uzupelnianiu pierwsza literka wpisuje się na drugiej pozycji np w przypadku alfabetu "a" na pozycji "c"
E
eflorko-kolecka
renata_k - Witam,
tak jak radzi użytkownik sskorupski, proszę spróbować raz jeszcze, ponieważ u mnie również ten błąd się nie pojawił. Jeśli jednak znów wystąpi - proszę o zgłoszenie problemu odnośnikiem u dołu strony.
Pozdrawiam,
Renata K.
- 12 lat temu
a.kosmal - Dodatkowo proszę skorzystać ze strony pomocy: www.etutor.pl/pomoc/problemy.php i sprawdzić, czy posiada Pani zainstalowane wszystkie dodatki niezbędne do prawidłowego działania serwisu.

Jeśli tak, proszę spróbować wyczyścić pamięć podręczną (cache) i ciasteczka (cookies) przeglądarki. Opcje czyszczenia w.w. są dostępne pod skrótem klawiszowym Shift+Ctrl+Delete.

Proszę również upewnić się, że wszelkie dodatki blokujące pojawianie się reklam na stronach (typu Adblock) są wyłączone w czasie korzystania z serwisu eTutor.

Pozdrawiam,
Agnieszka
- 12 lat temu

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.

Odpowiedzi: 1

Witam, próbowałem i u mnie jest dobrze. Wpisuje prawidłowo. Spróbuj jeszcze raz. Jeżeli nadal będzie problem, na dole strony jest link "zgłoś problem".

Powodzenia.
?
Gość

Wykup dostęp, aby dodać komentarz.